Τετ α τετ παικτών με τον πρόεδρο του ΑΣΕΔ λίγο πριν την πρεμιέρα

Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βρίσκεται προ των πυλών και στο “στρατόπεδο” της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΑΣΕΔ έχουν αρχίσει πλέον να μετρούν αντίστροφα για το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Α.Σ. Παπάγου, στο αθλητικό κέντρο Δαΐς.

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος και οι παίκτες του έχουν μπει πλέον σε αγωνιστική εβδομάδα και ο πρόεδρος της ομάδας, Κωστής Δούκας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην προπόνηση και είχε τετ α τετ με τους παίκτες που στελεχώνουν πλέον την ομάδα.

Στις δηλώσεις του, ο ισχυρός άνδρας του ΑΣΕΔ στάθηκε στις δυσκολίες που προέκυψαν το περασμένο καλοκαίρι, μίλησε για τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας και παράλληλα έδωσε το σύνθημα της νίκης στην εντός έδρας μάχη του προσεχούς Σαββάτου.

Στον αγωνιστικό τομέα, το συγκρότημα του Γιάννη Γιαννόπουλου συνεχίζει μεαμείωτους ρυθμούς τις προπονήσεις  και δεν αποκλείεται να δοθεί και κάποιοπροπονητικό διπλό μέσα στην εβδομάδα για να μπορέσει ο έμπειρος τεχνικός να κάνει διάφορες δοκιμές ενόψει της πρεμιέρας.

Το σημαντικό πάντως είναι ότι αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η ομάδα αναμένεται να είναι πάνοπλη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.