Τζήμας: «Αυτό που μετράει είναι η νίκη»

Τα Τρίκαλα συνδύασαν τη νίκη, με μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στου Ικάρους παίρνοντας έτσι κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια. Ο Γιάννης Τζήμας σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα μίλησε για τη νίκη αυτή, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους Ικάρους, ενώ σχολίασε και την ένταση που υπήρχε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Καλή χρονιά, και εύχομαι όλοι μας όλοι να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχουμε σαν χώρα και να έρθουν καλύτερες μέρες. Με την ευχή να υπάρχει αυτή η ομάδα και του χρόνου και να χαιρόμαστε και να βλέπουμε αυτόν τον κόσμο, να του δίνουμε αυτή τη χαρά της επιτυχίας και της υπερηφάνειας.

Ηταν μια τεταμένη ατμόσφαιρα σήμερα και ήταν λογικό να υπάρχει αυτό. Οι Σέρρες είναι μαι εκπληκτική ομάδα, είδατε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, παρόλη τη διακοπή και την απώλεια των φιλικών και επίσημων παιχνιδιών. Οι Ικαροι είναι μια ομάδα που έπρεπε δικαιωματικά εδώ και δύο χρόνια να βρίσκεται στην Α1 και εύστοχα όπως είπε κάποιος δημοσιογράφος αν λεγόταν Ικαρος Γλυφάδας σίγουρα θα ήταν στην Α1. Κάτι που δικαιολογεί και τη δικαιολογημένη ατμόσφαιρα στο γήπεδο γιατί ο κόσμος όλοι δεν μπορούν να διανοηθούν και να χωνέψουμε αυτά που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο στην Κηφισιά. Για να λέμε αλήθεια και να μην κρυβόμαστε.

Από εκεί και πέρα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά από τις Σέρρες, είναι φίλοι. Είναι μια φουλ επιθετική ομάδα. Κατορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να σταματήσουμε τον Συμεωνίδη, δυσκολευτήκαμε αρκετά στον Τότσιο, σας είπα είναι ένας παίκτης που αν ξεκινήσει και σκοράρει καλά δύσκολα σταματιέται. Ηταν εν γνώση μας πως δεν πρέπει να πάρουν προσπάθειες άλλοι παίκτες. Ξέραμε ότι σε κάποια φάση θα κουραστούμε και θα πάρουμε τη διαφορά. Δεν περίμενα πραγματικά να είμαστε τόσο καλοί σε κάποια διαστήματα λόγω της μεγάλης διακοπής που είχαμε, αλλά δικαιολογώ και τα 18 λάθη που κάναμε γιατί δεν είχαμε την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωση. Στο τέλος πήραν κάποια δύσκολα σουτ, τα έβαλαν, έμειναν στο παιχνίδι. Το μας έληξε με νίκη δική μας, αυτό έχει σημασία, η διαφορά είναι δευτερεύον, για να πατήσουμε στα πόδια μας. Εχουμε ακόμα ένα ματς εντός έδρας για να ακολουθήσει ένα πολύ δύσκολος δεύτερος γύρος».

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού.

Πηγή: sportrikala.gr