Τζήμας: «Να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις»

Μετά την αναγκαστική διακοπή λόγω της αναβολής του αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Αρκαδικό στη Τρίπολη, ο Δούκας επιστρέφει αύριο (Τετάρτη 21/12.) στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις καθώς θα υποδεχθεί στο κλειστό του “Δαϊς” τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαρισαίων..

Πρόκειται για ένα αγώνα με ξεχωριστή σημασία για τον Λαρισαίο τεχνικό των “μπλε” Γιάννη Τζήμα ο οποίος έχει υπηρετήσει τους “πράσινους” ως παίκτης και προπονητής. “Μετά από μια περίεργη εβδομάδα λόγω της αναβολής του αγώνα με τον Αρκαδικό, έρχεται ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαρισαίων. Μια ομάδα που έχει σίγουρα μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά και τη καριέρα μου και σίγουρα το παιχνίδι αυτό είναι ιδιαίτερο για μένα…”, δήλωσε ο πολύπειρος προπονητής ο οποίος θα βρεθεί μετά από πολλά χρόνια αντίπαλος με τον Γυμναστικό (έστω και με τη νέα του μορφή).

“Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε στο διάστημα της διακοπής παρά τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε και οφείλουμε να δώσουμε και κόντρα στον ΓΣΛ τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να υπάρξει συνέχεια στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο που δείξαμε με τον Χολαργό ώστε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις μας πριν από τις Γιορτές”, υπογράμμισε ο Γιάννης Τζήμας, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις αλλαγές στο πρόγραμμα της ομάδας λόγω των αναβολών: “Είναι στενάχωρο για εμάς το γεγονός ότι δεν αγωνιστήκαμε το περασμένο Σάββατο στη Τρίπολη… Τώρα θα αναγκαστούμε μετά τις Γιορτές να δώσουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια σε Καβάλα (7/1/17) και Τρίπολη (11/1/17), μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών, γεγονός που θα φέρει την ανάλογη κόπωση μιας και πρόκειται για συνεχόμενα ταξίδια”.

Στα… πιτς ο Καυκής, αμφίβολος ο Παπαμακάριος

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λείπουν από την καθημερινότητα του Α.Σ.Ε. Δούκα. Για την αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Λαρισαίων δεν υπολογίζεται ο αρχηγός Παναγιώτης Καυκής, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη γάμπα και κρίθηκε απαραίτητο να προφυλαχθεί ώστε να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο υποτροπής. Επίσης, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μανώλη Παπαμακάριου, που ταλαιπωρείται από “τράβηγμα” στο πόδι. Ο έμπειρος γκαρντ θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα όμως θα αποφασιστεί τη τελευταία στιγμή το αν θα χρησιμοποιηθεί.