amyntas-kymhΠαρότι το πάλεψε, η κούρασε (σ.σ. την προηγούμενη υπήρχε φιλικό με τον Ιωνικό Νικαίας) κατέβαλε την Κύμη στο φιλικό απέναντι στον Αμύντα, από τον οποίο και ηττήθηκε με 87-75. Η ομάδα της Εύβοιας έπαιξε με δύο πολύ σημαντικές απουσίες, καθώς ο Σέττος και ο Καραμπάτσος αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμού και προτιμήθηκε να προφυλαχτούν.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, οι δύο αντίπαλοι ήταν περίπου ισάξιοι, με τους παίκτες του Αμύντα να κυκλοφορούν καλύτερα τη  μπάλα με αποτέλεσμα να πετύχουν πολλά σουτ από την γραμμή του τριπόντου, ενώ εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της Κύμης και έτρεξαν στον αιφνιδιασμό. Αντίθετα, η Κύμη πραγματοποίησε αρκετές λάθος πάσες, συνέπεια της έλλειψης καθαρού μυαλού εξαιτίας της κούρασης, επιτρέποντας στους αντιπάλους να τρέξουν.

Παρ’ όλα αυτά, το πάθος και το σθένος των παικτών τους επέτρεψε να μείνουν κοντά στο σκορ, ενώ τα ποσοστά ευστοχίας ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι πολύ καλά. Επιπλέον το παιχνίδι του Γυμναστικού ήταν ισορροπημένο, αφού έβρισκε διόδους προς το αντίπαλο καλάθι τόσο μέσα στην ρακέτα όσο και με περιφερειακό σουτ.

 

KYMH: Γκρινιάρης 21, Παπαντωνίου 8, Κατράνας 15, Γεωργιάδης 3, Ιωάννου 3, Τσιριμώκος 5, Μπίρμπας 7, Γυφτονικολός 2, Σιαμανδούρας 11, Αγγελής, Δήμος