Την… πόρτα εξόδου έδειξε ο Πανναξιακός στον Καρατζά!

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του Πανναξιακού αποτέλεσαν το… κερασάκι στην τούρτα, με την διοίκηση του ναξιώτικου συλλόγου να παίρνει την απόφαση να “δείξει την πόρτα εξόδου” στον Αλέξη Καρατζά. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο της Νάξου πόνταραν πολλά περισσότερα στην αρχή της περιόδου στον Έλληνα προπονητή, όμως η αγωνιστική εικόνα της ομάδας τους αφήνει μία… γλυκόπικρη γεύση, καθώς μπορεί να έχει αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη, δεν έχει πείσει ωστόσο ότι θα μπορούσε να πετύχει τους στόχους που αρχικά είχαν τεθεί.

Με τον Πανναξιακό να προχωρά στη λύση της συνεργασίας με τον Αλέξη Καρατζά, με τις δύο πλευρές πάντως να “χωρίζουν” φιλικά. “Ο Πανναξιακος ΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξη Καρατζά. Ο κόουτς εργάστηκε στο νησί μας τους τελευταίους μήνες με απαράμιλλη εργατικότητα, διδάσκοντας ήθος και αξιοπρέπεια, και σίγουρα η απόφαση της απομάκρυνσης του δεν ήταν εύκολη!
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόουτς Αλέξη για αυτην την συνεργασία! Ένα νέο μέλος της οικογένειας του Πανναξιακού που τίμησε το συμβόλαιο του και φεύγει σαν φίλος! Κόουτς δεν λέμε αντίο! Λέμε εις το επανιδείν!”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, που βρίσκεται πλέον στην αναζήτηση του νέου “τιμονιέρη”, με την ζυγαριά να είναι μοιρασμένη καθώς οι μισοί θέλουν προπονητή με… εντοπιότητα και οι άλλοι μισοί προπονητή “όνομα”!