Αντί να δίνουν αγώνα με… τα κύματα της θάλασσας σε κάποια παραλία οι παίκτες των Τιτάνων Δράμας και της Κρύας Βρύσης έδωσαν μέσα στο κατακαλόκαιρο τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς με τους Δραμινούς να παίρνουν τη νίκη στο μπαράζ που έγινε στο πολύ ταλαιπωρημένο κλειστό της Σταυρούπολης με 70-83 και μαζί τη παραμονή στη Γ΄ Εθνική.

Από το παιχνίδι δεν έλειπε η ένταση, τα νεύρα αλλά και τα απρόοπτα λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης. Λίγο ότι ο αγώνας έγινε ύστερα από περίπου δύο μήνες από τη λήξη του πρωταθλήματος (!), λίγο οι πολύ κακές συνθήκες στο γήπεδο της Σταυρούπολης (αφόρητη ζέστη, δεν λειτουργούσαν χρονόμετρα κ.α.) είχαν ως αποτέλεσμα αρκετές έντονες αντιδράσεις (και όχι άδικες για να πούμε την αλήθεια).

Το παιχνίδι διεξήχθη χωρίς ηλεκτρονικό πίνακα λόγω βλάβης μετά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και με το 24” να έχει ευτυχώς (όπως γράφτηκε και στο φύλλο αγώνος) και κανονικό χρονόμετρο που βοήθησε σημαντικά στην ολοκλήρωση του αγώνα, δεν έλειψαν και πάλι τα απρόοπτα αφού και αυτό μηδενίστηκε πέντε φορές! (ένα πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί πολλές φορές μέσα στη χρονιά όπως μας ενημέρωσαν !!!). Το θετικό ήταν ότι έστω και έτσι και με τη γραμματεία να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να ενημερώνει συνέχεια τις ομάδες για φάουλ, χρόνο και σκορ ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά χωρίς νέα ταλαιπωρία για τις ομάδες (κανείς δεν ήθελε να ακούσει για διακοπή του αγώνα παρά τις δυσκολίες).

Η Κρύα Βρύση ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι με τους Τιτάνες όμως να ισοφαρίζουν στο δεύτερο δεκάλεπτο και να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι από το εκείνο το σημείο και μετά, παίρνοντας μάλιστα μια διαφορά που έφτασε ως τους 20 πόντους.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Γιώργος Μούκας με άξιους συμπαραστάτες τους Μελισσαρίδη Λαζ και Εξουζίδη (στο τέταρτο δεκάλεπτο κυρίως). Από τη Κρύα Βρύση κυρίως με την εμπειρία τους ξεχώρισαν οι Μιχαηλίδης και Δεληγιάννης.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και περίπου 20 οπαδοί της Δράμας που ήρθαν μαζί με την ομάδα ενώ το παρών έδωσαν και διάφοροι προπονητές και παίκτες της κατηγορίας.

 Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ -ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 70-83
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πολυχρονιάδης- Τζίμα
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-13, 34-49, 49-62, 70-83
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ (Τυριακίδης): Χρυσίδης, Πάντσης 10 (3), Μιχαηλίδης 16 (2), Δεληγιάννης 21 (2), Κρομμύδας 8, Ρούζιος 12 (4), Θεολόγου 3, Παπαμιχαήλ.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Γρηγοριάδης): Μούσικας 10 (2), Μανιώτης 12 (1), Γουδούτσης, Καραϊσκάκης, Μελισσαρίδης Στ. 6 (1), Μούκας 15, Μελισσαρίδης Λαζ. 16 (2), Φασούλας 4, Εξουζίδης 20.