Τοπάλης: «Ακόμη δεν εξασφαλίσαμε κάτι»

topalis-paulosΤη μεγαλύτερη νίκη του τη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Αετός, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του Λαυρίου, “αγκαλιάζοντας” την παραμονή του στην Α2. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παύλος Τοπάλης και μετά το ματς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr).

Παύλο, τόσο το Λαύριο, όσο και εσείς, είχατε μεγάλο κίνητρο για τη νίκη. Ωστόσο, έχετε διαφορετικούς στόχους οι δύο ομάδες. Θεωρείς ότι δείξατε μεγαλύτερη θέληση και πήρατε τη νίκη;

«Ισχύει αυτό, δείξαμε μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη και την πήραμε. Είχαμε δουλέψει πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι όλη την εβδομάδα και όσα μας έλεγε ο προπονητής, τα βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Το Λαύριο παρουσιάστηκε αγχωμένο στο τελευταίο δεκάλεπτο, σε αντίθεση με εμάς, που ήμασταν συγκεντρωμένοι».

Σε ποια σημεία μπορούμε να πούμε ότι κρίθηκε το παιχνίδι στο Λαύριο;

«Το ματς ήταν ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο που το Λαύριο ξέφυγε. Καταφέραμε όμως μετά να μειώσουμε και όπως είπα, στο τέλος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Παίξαμε και εξαιρετική άμυνα μέσα στο γήπεδό τους και δεχθήκαμε μόνο 58 πόντους, από μία ομάδα, η οποία στοχεύει στην άνοδο».

Με αυτή τη νίκη, εξασφαλίσατε ουσιαστικά την παραμονή σας. Ο επόμενος αγώνας είναι στη Βέροια. Τι θα πρέπει να προσέξετε για να πάρετε το διπλό;

«Θεωρώ ότι δεν εξασφαλίσαμε κάτι. Κατ’ αρχήν θέλουμε νε ξεκουραστούμε και στη συνέχεια να δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι, με πάθος και όποια ομάδα δείξει μεγαλύτερη θέληση, να πάρει τη νίκη».

Τώρα έχετε δύο εβδομάδες κενό λόγω του Πάσχα. Τι θα ήθελες να ευχηθείς;

«Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία και πολλά χαμόγελα».