Ο προπονητής του Αίολου Αστακού, Ηλίας Μούτσιος, μετά την αποχώρηση του συλλόγου από τη Γ΄εθνική, έστειλε το δικό του μήνυμα ευχαριστώντας όλους όσους του έδωσαν την ευκαιρία να πάρει τα ηνία της ομάδας. 

Αναλυτικά:

«Το φετινό καλοκαίρι μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω και να συνεργαστώ με έναν από τους μεγαλύτερους “ταξιδιώτες” στον χώρο του μπάσκετ! Από την πρώτη μας επαφή με κέρδισε με τις ιδέες του και την αγάπη του για το άθλημα, μα πάνω απ’ όλα για την αγάπη του για το τόπο του και την εξέλιξή του σε όλους τους τομείς. Μαζί με αυτόν άξια στελέχη που κάθε μέρα πάσχιζαν να κάνουν τις συνθήκες άθλησης και διαβίωσης των αθλητών ιδανικές και επαγγελματικές. Τα κατάφεραν και με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!

Τελικά η μοίρα δυστυχώς επιφύλασσε ένα διαφορετικό τέλος.

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για ό,τι μου προσφέρατε απλόχερα και για την… τυφλή εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, όλο το διοικητικό συμβούλιο για την καθημερινή προσπάθεια και συνεργασία. ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ σε ευχαριστώ ειλικρινά για την εμπιστοσύνη σου, τη συνεργασία σου και τη ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ.

Εις το επανιδείν!!
ΜΟΥΤΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ».