Το «πρέπει» του Πιερικού Αρχελάου

asimakis-giorgosΑλώβητη την έδρα του θα προσπαθήσει να διατηρήσει την Κυριακή το μεσημέρι (14:00) ο Πιερικός Αρχέλαος, ο οποίος αντιμετωπίζει το Αιγάλεω. Οι “μελανόλευκοι” προέρχονται από ήττα και το τελευταίο που θέλουν είναι να κλείσουν τον πρώτο γύρο με νέο αρνητικό αποτέλεσμα στο γήπεδο τους, από μία ομάδα που ακόμα δεν έχει πάρει ροζ φύλλο αγώνα μακριά από την έδρα της. «Προερχόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα και μια κακή εμφάνιση» τονίζει ο Γιώργος Ασημάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Κατερίνης.

«Σ’ αυτήν την αγωνιστική σε μας μπαίνει το πρέπει, γιατί είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και τυχόν απώλεια θα μας στοιχίσει. Παίζουμε με μια καλή ομάδα που έχει κατεύθυνση στο παιχνίδι της. Εμείς δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε σε ένα ακόμη ένα παιχνίδι σοβαροί και θα αφήσουμε πίσω μας την κακή εμφάνιση. Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος της Κατερίνης θα είναι και πάλι δίπλα μας, έτσι ώστε να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

* Στον αγώνα θα είναι -με πρωτοβουλία του για τη στήριξη στον Πιερικό Αρχέλαο- και αντιπροσωπεία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης με πνευστά και κρουστά όργανα. Θα συνοδεύεται από το φίλαθλο διευθυντή του σχολείου κ. Δημήτρη Κυριακού.