Το πρόβλημα στον φωτισμό ανέβαλε την προπόνηση του ΒΑΟΛ!

Δεν προπονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24/10/18, ο ΒΑΟΛ, στο Βούρειο Κλειστό γυμναστήριο. Αιτία το πρόβλημα που υπάρχει με τον χαμηλό φωτισμό στη μία πλευρά του γηπέδου, στο ένα καλάθι, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει τις προσπάθειες των αθλητών. Μάλιστα πρόβλημα αντιμετώπιζαν και οι παίκτες που συμμετείχαν στον αγώνα Ένωσης Λαγκάδας/Συκιάδας-Ακαδημίας Κοφινά, για το εφηβικό πρωτάθλημα μπάσκετ, που προηγήθηκε της προπόνησης της εκπροσώπου μας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, η οποία τελικά δεν έγινε.
Ο προπονητής του ΒΑΟΛ, Παντελής Βούλικας, φανερά ενοχλημένος από την κατάσταση με τον φωτισμό που επικρατούσε στο Κλειστό, δεν άφησε τους παίκτες του να ξεκινήσουν προθέρμανση και αποχώρησαν, χάνοντας έτσι την προπόνηση, αφού θα υπήρχε και κίνδυνος για τη σωματική τους ακεραιότητα, με το συγκεκριμένο σημείο όπου δεν υπήρχαν λάμπες να δυσκολεύει αρκετά την προσπάθεια των αθλητών εάν γινόταν η προπόνηση, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα που προηγήθηκε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΒΑΟΛ κάθε Τετάρτη προπονείται εκεί, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες στο Κλειστό Γυμναστήριο της Χίου, με τους ιθύνοντες της ομάδας να διαμαρτύρονται, τόσο προς το Νομικό Πρόσωπο όσο και στην Τοπική Επιτροπή Μπάσκετ, για το γεγονός αυτό και την αντιμετώπιση που έχει η χιώτικη ομάδα που συμμετέχει στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία στο μπάσκετ Ανδρών, η οποία αναγκάζεται μια φορά την εβδομάδα να πηγαίνει εκεί για προπόνηση.

Πηγή: alithia.gr

Διαβάστε ακόμη…