Το πόρισμα δείχνει… άλλη ημερομηνία

Συνεχίζεται η έρευνα με το θέμα της παράνομης έκδοσης δελτίων έξι καλαθοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ. H ερευνών λειτουργός, Μαρία Ναθαναήλ, μετά από έρευνα που διενέργησε, αποφάνθηκε ότι η επιστολή στάλθηκε προς την ΚΟΚ,  στις 8 Οκτωβρίου και όχι 26 (ημέρα Κυριακή) όπως φαίνεται να έχουν εκδοθεί τα δελτία.

Το πόρισμα:

“Πόρισμα Διεξαγωγής Διοικητικής Έρευνας σχετικά με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Καθημερινή» στις 31 Οκτωβρίου, 2010 για σφράγιση επιστολής από το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, 2010.

Έχω οδηγίες ν’ αναφερθώ στην επιστολή σας με ημερομηνία 8, Νοεμβρίου, 2010 σχετικά με το πιο πάνω θέμα και να σας πληροφορήσω τα ακόλουθα:

α) Μετά από σχετική έρευνα και με βάση τα έγγραφα που έχει το Τμήμα στη διάθεσή του για τη διαχείριση της συστημένης αλληλογραφίας, διαπιστώθηκε ότι η πιο πάνω επιστολή ταχυδρομήθηκε στο Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Λευκωσίας στις 8 Οκτωβρίου, 2010 και παραδόθηκε στον παραλήπτη «Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης» στις 11 Οκτωβρίου, 2010.

β) Σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι η συστημένη επιστολή με αριθμό RK117144823CY είχε ταχυδρομηθεί και σφραγιστεί στο Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Λευκωσίας στις 26 Σεπτεμβρίου 2010, (ημέρα Κυριακή), έχουμε επικοινωνήσει με το Αθλητικό Σωματείο ΑΠΟΕΛ, ζητώντας να παρουσιαστεί η απόδειξη κατάθεσης χωρίς να υπάρξει ανταπόκριση.

γ) Τέλος αναφέρεται ότι οι ώρες λειτουργίας των Ταχυδρομικών Γραφείων αφορούν εργάσιμες ώρες τις καθημερινές και Σάββατα σε μερικά Γραφεία με περιορισμένο ωράριο. Ως εκ τούτου την Κυραική 26 Σεπτεμβρίου Δεν Εργάστηκε κανένα Ταχυδρομικό Γραφείο.

Μ. Ναθαναήλ”

Πηγή: sentragoal.com.cy