«Τρίποντα ανθρωπιάς & αλληλεγγύης» για την ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων της Μάνδρας από τους Βετεράνους καλαθοσφαιριστές

Σε ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο θα βάλουν τρίποντα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης θα συμμετάσχουν οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές Ελλάδας. Το προσεχές Σάββατο 2 Δεκεμβρίου (στις 20:00) οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές θα βρεθούν στη Μάνδρα για ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι που θα τους φέρει αντιπάλους με βετεράνους του ΑΟ Μανδραϊκού, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων της Μάνδρας.

Προσωπικότητες που δόξασαν τη χώρα μας επί πολλά χρόνια θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μία ξεχωριστή αναμέτρηση όπου νικητής θα είναι η προσφορά σε όσους την έχουν ανάγκη και η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη, καθώς οι ανάγκες σε τρόφιμα και είδη καθημερινής χρήσης είναι μεγάλες για αυτούς τους συνανθρώπους μας. Για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει στην είσοδο του γυμναστηρίου ειδικός κουμπαράς για την οικονομική ενίσχυση και χώρος συγκέντρωσης των ειδών πρώτης ανάγκης.

Στον αγώνα θα ανακοινωθεί μια σημαντική παροχή στα παιδιά οικογενειών της Μάνδρας που έχουν πληγεί από την θεομηνία με την προσφορά 3 υποτροφιών σπουδών από το Ιεκ Άλφα και 1 πλήρη υποτροφία από το MEDITERRANEAN COLLEGE συνολικής αξίας 40.000€. Μια ευγενική προσφορά του MEDITERRANEAN COLLEGE και του ΙΕΚ ΑΛΦΑ – Υποστηρικτές Εκπαίδευσης του συλλόγου μας τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Τέλος, ιδαίτερες ευχαριστίες στην ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt για την αμέριστη υποστήριξη στη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Το ραντεβού είναι συγκεκριμένο: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο ΜΑΝΔΡΑΣ.
Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί!”.

.
Διαβάστε ακόμη…