Τρεις δυάδες και ένα trixie στο BETroom του Σαββάτου!

paizontasamuna_infobasketΚαλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Επιστροφή στην δράση για το πρωτάθλημα της Bundesliga με το Γκλάντμπαχ Vs Ντόρτμουντ να είναι το παιχνίδι της ημέρας. Στην A-league Αυστραλίας αν παρουσιαστεί σοβαρή η Γουέστερ Σίδνεϊ δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην Σέντραλ Κόουστ και τέλος το Αρσεναλ Vs Τσέλσι θεωρείται το Match Of the Day της αγωνιστικής στο Μεγάλο Νησί.

23/01 (Σα 09:30) Σέντραλ Κόουστ Μαρινερς-Γουέστερ Σίδνει (Central Coast Stadium)
Η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία οι γηπεδούχοι παραμένουν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα με της Περθ Γκλόρι & Νιούκαστλ να έχουν μία απόσταση ασφαλέιας.Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από ήττα στο ντέρμπι με το Σίδνει με 1-2 βρέθηκαν κοντά στο να πάρουν το προβάδισμα με 2-1 αλλά σε μία αδράνεια της άμυνας έχασαν τον βαθμό της ισοπαλίας από το Σίδνει.To διπλό στο 1,60 είναι ικανοποιητικό.

(Σα 14:45) ) Nόριτς-Λίβερπουλ @Garrow Road
Mετά τις δύο εντός έδρας νίκες για την Νόριτς το κλίμα πάλι χάλασε αφού δεν κατάφερε να πάρει κανένα βαθμό και να δεχθεί εννιά τέρματα σε τρεις αναμετρήσεις. Η Λίβερπουλ απογοήτευσε τους φίλους της στα δύο ντέρμπι με Αρσεναλ & Μανστσεστερ Γιουν πήρε μόλις ένα βαθμό. Το διπλό το βρίσκουμε αρκετά ψιλά στο 1,97 συνυπολογίζοντας την παράδοση (5/5) νίκες των φιλοξενούμενων και την επιτακτική ανάγκη να πάρει βαθμούς η ομάδα του Κλοπ θα είναι στις επιλογές μας.

(Σα 16:30) Ινγκολσταντ-Μάιντζ @Audi Sportpark
Σημαντικό πρόβλημα στο σκοράρισμα έχουν οι γηπεδούχοι με μόλις έντεκα τέρματα στον πρώτο γύρο και 14/17 under. Η Μάιντζ ένα κλικ καλύτερη από την αντίπαλο της κέρδισε την Κλαμπ Μπριζ σε φιλικό προετοιμασίας, εκτός έδρας μπορεί να κάνει την ζημιά σε μικρομεσαίες ομάδες. Κρατάμε την ισοπαλία σε ένα δελτίο με λάθη.
Πρώτος γύρος: Μάιντζ-Ινγκολσταντ 0-1

(Σα 16:30) Χέρτα-Αούργκσμπουργκ @Berliner Olympiastadion
Ολοι χαρούμενοι στην Χέρτα βλέποντας την ομάδα τους να βρίσκεται στην 3η θέση και να παίζει καλό ποδόσφαιρο.(6-1-1) οι επιδόσεις στα εντός φιλοξενεί την Αούργκσμπουργκ που αν συνυπολογίσει κάποιος την πρόκριση στους 32 του Europa League θεωρείται πετυχημένη η σεζόν μέχρι τώρα. Εχει το υλικό να πλασαριστεί μέσα την οκτάδα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.Εκατέρωθεν τέρματα περιμένουμε στο 1,91.

Πρώτος γύρος: Αουργκσμπουργκ-Χέρτα 0-1

bundesliga(Σα 16:30) Χοφενχάιμ-Λεβερκούζεν @Rhein-Neckar-Arena
Ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα η Χοφενχάιμ με μόλις δύο νίκες στο πρωτάθλημα θέλει να κάνει επανεκκίνηση όμως θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Λεβερκούζεν. Ο παίχτης κλειδί για τις ασπιρίνες είναι ο Τσιτσαρίτο με έντεκα τέρματα έχει δώσει σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα.Nα σκοράρουν οι δύο ομάδες στο 1,65.

Πρώτος γύρος: Λεβερκούζεν-Χόφενχάιμ 2-1

(Σα 17:00) Μάντσεστερ Γιουν-Σαουθάμπτον @Old Traford
Με σκόρερ τον Ρούνεϊ έφυγαν από το Anfield οι γηπεδούχοι με τους βαθμούς της νίκης η απόσταση από την κορυφή είναι στο -7. Δύσκολο έργο πιστεύω ότι θα έχουν απέναντι στην παρέα των Τάντιτς-Πελέ να δούμεεκατέρωθεν τέρματα στην αναμέτρηση πληρώνει 2.08.

Πρώτος γύρος: Σαουθάμπτον-Μαντσεστερ Γιουν 2-3

(Σα 17:00) Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ @Selhust Park Stadium
Περισσότερους βαθμούς έχει μαζέψει η Πάλας μακριά από το γήπεδό της έχω την αίσθηση ότι η Τότεναμ έχει μία πρώτης τάξης ευκαιρία να ξεκολλήσει από τις εκτός έδρας ισοπαλίες (5/10) και να πάρει τοπολύτιμο τρίποντο με απόδοση 2,17.

Πρώτος γύρος: Τότεναμ- Κρίσταλ Πάλας 1-0

(Σα 17:00) Γουοτφορντ-Νιούκαστλ @Vicarage Road
Πριν ένα μήνα είδαμε το ίδιο ζευγάρι για τον θεσμό του κυπέλλου με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με 1-0.Στο πρωτάθλημα έχουν να πάρουν βαθμό από την boxing day. Η
Νιούκαστλ δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη παλεύει τα παιχνίδια θα πρέπει όμως να είναι πιο αποτελεσματική μακριά από το γήπεδό της. Δεν ξέχασε ο Ινγκχάλο να σκοράρει…οι καρακάξες βρίσκουν δίχτυα στα τελευταία παιχνιδια. Να σκοράρουν οι δύο ομάδες στο 1,80.

Πρώτος γύρος: Νιούκαστλ-Γουότφορντ 1-2

(Σα 19:30) Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι @Boleyn Ground
Στον πρώτο γύρο τα «σφυριά» έκαναν την έκπληξη με την νίκη τους με 2-1 επί της Σίτι, βαθμολογικά θα αντιμετωπίσουν χωρίς άγχος τους Πολίτες που έχουν την καλύτερη ομάδα στις εντός έδρας αναμετρήσεις χωρίς όμως να πιάνουν την ίδια απόδοση μακριά από το Etihad Stadium. Το διπλό στο 1,70 με ικανοποιεί και θα το έχω σε καλό δελτίο.

Πρώτος γύρος: Μαντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ 0-2

To πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu
Βρείτε μας στο Facebook
Καλή τύχη!!!