Τσάπας: «Να αφήσουμε μία όμορφη εικόνα »

tsapasΟ Φάρος Κερατσινίου ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ με τον Βαγγέλη Τσάπα να μιλά εν όψει του επερχόμενου αγώνα, στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

«Για όλη την οικογένεια του Φάρου Κερατσινίου ο ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ είναι μια γιορτή.  Εμείς ήδη στον θεσμό του Κυπέλλου, στην παρθενική μας εμφάνιση με την είσοδό μας στην τετράδα, θεωρώ ότι είμαστε απόλυτα επιτυχημένοι . Παίζουμε απέναντι σε μια ιστορική ομάδα που έχει στόχο, μετά από 16 χρόνια, να βρεθεί σ ένα τελικό Κυπέλλου άρα έχει ένα ισχυρότατο κίνητρο.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί όμως εμείς χωρίς άγχος θέλουμε να παλέψουμε για να συνεχίσουμε αυτό το ονειρεμένο ταξίδι στο Κύπελλο. Η ανταπόκριση του κόσμου του Κερατσινίου είναι συγκινητική κι εμείς θέλουμε με την σειρά μας να αφήσουμε μία όμορφη εικόνα για την ομάδα μας, που με τόσο κόπο και αγάπη χτίσαμε τα τελευταία χρόνια,  σ’ αυτούς τους άνθρωπους που είτε θα έρθουν στο γήπεδο είτε θα μας δουν στην τηλεόραση ανεξαρτήτως αποτελέσματος».