Τσιπίδης: «Πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα»

Ενα ακόμα δύσκολο παιχνίδι έχει Κυριακή το απόγευμα (05/12, 17:000) ο Μανδραϊκός καθώς αντιμετωπίζει τον πάντα επικίνδυνο   ΟΦΗ εντός έδρας. Εν όψει της αναμέτρησης, Κώστας Τσιπίδης μίλησε για το παιχνίδι, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την εμφάνιση κόντρα στη ΝΕΜ. 
Αρχικά, μίλησε για την ήττα από τη ΝΕΜ αλλά και την συνολική συνολική της ομάδας:
“Όσον αφορά, το ματς με τη ΝΕΜ, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Προβληματισμένοι μεν για το κακό ξεκίνημα του 1ου δεκαλέπτου (23-6) που εκεί κρίθηκε το ματς, αλλά ικανοποιημένοι δε για την αντίδραση που βγάλαμε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Τα Μέγαρα διαθέτουν ποιοτικότατους παίκτες, και όταν μια νέα ομάδα όπως ο Μανδραϊκός με πολύ μικρό Μ.Ο. ηλικίας διεκδικεί μέχρι το τελευταίο δίλεπτο τη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για τη συνέχεια. Σαφώς και θέλαμε να κερδίσουμε αλλά πρόκειται για μια ήττα , “εντός προγράμματος” αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι. Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και αυτό το δείχνουν και οι νίκες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους όπως το Φάληρο, ο Πανιώνιος, αλλά και τα Μελίσσια.”

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τα “κλειδιά” της αναμέτρησης:
“Το παιχνίδι της Κυριακής, με τον ΟΦΗ, είναι πολύ διαφορετικό από αυτό των Μεγάρων. Θέλουμε να κερδίσουμε γιατί τέτοιες νίκες είναι σημαντικότερες από μια νίκη εκτός προγράμματος απέναντι στους πρώτους, πόσο μάλλον όταν ο στόχος είναι κοινός. Η συντομότερη, το δυνατόν, παραμονή στην κατηγορία. Τα κλειδιά της αναμέτρησης είναι αρχικά η συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό και η πίστη στο πλάνο της ομάδας και φυσικά τα ριμπάουντ. Εάν ελεγξουμε μέχρι και το τελευταίο “σκουπίδι”, πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.”
2 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!

Σχόλιο
Κοινοποίηση