Τσόσιτς: «Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα»

tsosicΟ Κόροιβος ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Φίλιππος και ο Πέταρ Τσόσιτς σε δηλώσεις του για το σαββατιάτικο ματς εμφανίστηκε αισιόδοξος για το «διπλό» στη Βέροια.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή ανέφερε: “Το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Βρισκόμασταν σε μια κατάσταση που έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία, όπως συμβαίνει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια μας. Η ομάδα έπαιξε καλά στη επίθεση… Μετά από δύο σερί εκτός έδρας ήττες, στις οποίες δεν είχαμε αποδώσει τόσο καλά επιθετικά, κόντρα στον Ηρακλή σημειώσαμε 100 πόντους και θέλω να πιστεύω πως όλοι απόλαυσαν το παιχνίδι. Και πρώτοι και καλύτεροι φίλαθλοί μας…”
Για το πού θα κριθεί η επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας τόνισε:“Κλειδί του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας είναι το πώς θα παίξουμε εμείς και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα, καθώς οι αντίπαλες άμυνες δεν καταφέρνουν να μας βάζουν πάρα πολλούς πόντους, αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση στον επιθετικό τομέα και ιδιαίτερα στις ελεύθερες βολές. Ο Φίλιππος είναι πολύ καλή ομάδα, όμως κατά τη γνώμη μου είμαστε καλύτεροι, κάτι που πρέπει να αποδείξουμε πάνω στο παρκέ”.
Για το γεγονός πως θα παίξει αντίπαλος με τον καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη, Μπάνε Τόμιτς, σχολίασε: “Θα είναι περίεργο να παίζω αντίπαλος με τον Μπάνε (σ.σ. Τόμιτς). Είναι ποιοτικός παίκτης και πολύ καλός μου φίλος. Όμως, είμαστε αμφότεροι επαγγελματίες και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουν οι ομάδες μας. Το ίδιο ισχύει τόσο για μένα όσο και γι’ αυτόν. Και οι δύο θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουν οι ομάδες μας”.
Για τους στόχους του Κοροίβου στη συνέχεια, είπε: “Ο Κόροιβος έχει φέτος έναν μεγάλο στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1. Για να πετύχουμε, λοιπόν, αυτό τον στόχο, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε κάνει κάποια καλά παιχνίδια, όμως χάσαμε και δύο φορές στη σειρά, από δικά μας λάθη, χάνοντας ελεύθερες βολές και εύκολα λέι απ. Στο υπόλοιπο της σεζόν, πρέπει να διορθώσουμε τα όποια λάθη μας και να βελτιώσουμε την απόδοσή μας, γιατί έχουμε τους παίκτες για να το πετύχουμε. Πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες να ανέβουμε στην Α1”.