Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…

Μετά τις περιπέτειες των πρώτων εβδομάδων, η προετοιμασία του Αίολου συνεχίζεται χωρίς προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον Διαγόρα. Η ομάδα των Τρικάλων έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο το ευνοϊκό πρόγραμμα (4 ματς εντός έδρας και 2 εκτός) και δεν σκοπεύει φυσικά να τραβήξει το πόδι από το γκάζι..

Οπως επισημαίνει και ο Γιάννης Τζήμας μέσω των δηλώσεων που έκανε στο trikalaola.gr, «τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ομάδα. Το επόμενο ματς στη Ρόδο μπορεί να χαρακτηριστεί κλειδί, αφού το κλειστό (τέντα) είναι ιδιόμορφο, ενώ θα παίξουμε στις 15:00. Ετσι θα προσαρμόσουμε ανάλογα το πλάνο μας κάνοντας προπονήσεις την συγκεκριμένη ώρα και σε μικρότερο γήπεδο. Ασφαλώς το ματς θέλει μεγάλη προσοχή αφού ο Διαγόρας στο σπίτι του είναι δυνατός» τόνισε ο προπονητής της τρικαλινής ομάδας, προσθέτοντας πως «οΑίολος αξίζει την άνοδο και από την στιγμή που ο καθένας κάνει το καλύτερο στον τομέα του όλα θα πάρουν τον δρόμο τους».

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον κυριακάτικο αγώνα στη Ρόδο, ο Αίολος θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στις 17:30 τον Φοίνικα Λάρισας στο κλειστό της Νεάπολης.