«Υπέρ μας το κενό διάστημα»

Η νίκη επί του Αιγάλεω επέτρεψε στον Ηρακλή να ανέβει πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να διατηρήσει αλώβητη την έδρα του, στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στην Α2. Ο Γιάννης Δαμαλής. πρώτος σκόρερ του “γηραιού” κόντρα στο Αιγάλεω, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Ηταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα μας καθώς όλη την εβδομάδα τα προβλήματα τραυματισμών μας είχαν βγάλει εκτός ρυθμού. Τώρα ακολουθεί το ρεπό που σημαίνει ότι πρέπει να το εκμεταλλευτούμε δουλεύοντας πολύ πάνω στα λάθη μας. Αυτό το κενό διάστημα θα λειτουργήσει σίγουρα υπέρ μας. Ο επόμενος αγώνας είναι κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου εκτός έδρας και βέβαια περιμένουμε κι εκεί την παρουσία του κόσμου μας».

Επιπλέον, το ρεπό της ερχόμενης εβδομάδας θα δώσει την ευκαιρία στον Γιώργο Πασαλίδη (δεν έπαιξε σήμερα) να επιστρέψει στην πεντάδα για το επόμενο παιχνίδι. Εν αντιθέσει με τον Λευτέρη Νεοφυτίδη, ο οποίος θα μείνει σίγουρα τρεις μήνες εκτός γηπέδων μέχρι να αποθεραπευτεί από την εγχείρηση που έκανε στη μέση.