Υψηλό σκορ στον ισπανικό “εμφύλιο”…

mpourousis_Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ντέρμπι των αιωνίων για το ελληνικό πρωτάθλημα και στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής υποδέχεται την Νταρουσάφακα σε αγώνα must win πριν χαθεί η υπόθεση πρόκριση στην Euroleague. Το παιχνίδι δεν θα μας απασχολήσει στοιχηματικά οπότε πάμε να δούμε τις επιλογές που έχουμε από τα άλλα τρία παιχνίδια.

29/01 19.00 ΚΙΜΚΙ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
Εχει κάνει στην έδρα της το 3 στα 3 η ΚΙΜΚΙ. Απέναντι στην ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ είναι το φαβορί , αλλά οι Λιθουανοί δείχνουν αλλαγμένοι προς το καλυερο με τον Γιασικεβίτσιους στον πάγκο τους! Δεν ξέρω εάν θα καταφέρει στο τέλος, αλλά πιστεύω ότι η ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ θα το παλέψει το παιχνίδι , και θα βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Το χάντικαπ (+10.5) είναι φυσικά υπέρ μας για να μπορέσουμε να βγάλουμε το σημείο.

29/01 21.00 ΕΡΥΘΡΟΣ-ΚΟΥΜΠΑΝ
Αλλο ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.Πολύ δύσκολα θεωρείς κάποιον φαβορί , αλλά νομίζω ότι οι δύο ομάδες θα μας χαρίσουν όμορφο θέαμα. Βλέπω και στους δύο ότι μπορούν να κάνουν παιχνίδι και να ξεπεράσουν τους 70+ . Το over 150.5 θα εινα η επιλογή μου και νομίζω ότι θα είμαστε καλά!!

29/01 22.00 ΜΠΑΡΤΣΑ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ
Ακόμα μία πολύ καλή μονομαχία ανάμεσα σε δύο Ισπανικές-φορμαρισμένες – ομάδες. Δίνω το προβάδισμα για νίκη στην ΜΠΑΡΤΣΑ αλλά μικρός ο άσος! Το χάντικαπ υπέρ της ΛΑΜΠΟΡΑΛ (+7.5) δεν ξέρω εάν θα φτάσει ,αλλά ίσως είναι καλύτερα να πάρουμε το over 160.5 αφού οι ομάδες δείχνουν επιθετικές αρετές στα παιχνίδια τους .

Ο δικός μας τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu
Βρείτε μας στο Facebook Page
Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε !!!