Φιλικός αγώνας για τα παιδιά με επιληπτικές κρίσεις από τους “Φίλους του Πέτρου”

monofillo .cdrΤο κλειστό της Σίνδου την Κυριακή 10/1 θα πρέπει να γεμίσει απ΄ άκρη σ΄ άκρη… Να μην πέφτει “καρφίτσα” από τους φίλους του μπάσκετ, που θα θέλουν ν΄ απολαύσουν έναν αγώνα μπάσκετ του οποίου ο στόχος δεν είναι η νίκη. Ή μάλλον είναι η νίκη, αλλά νίκη των παιδιών που παρουσιάζουν επιληπτικές κρίσεις ή πάσχουν από νευρολογικές παθήσεις! Διότι γι΄ αυτά τα παιδιά θα πραγματοποιηθεί ο συγκεκριμένος φιλικός αγώνας, που διοργανώνει το μη κερδοσκοπικό σωματείο κοινωνικού χαρακτήρα με την επωνυμία “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ”.

Σκοπό του είναι η παροχή κάθε δυνατής επιστημονικής, κοινωνικής, οικονομικής και ηθικής συμπαράστασης προς τα παιδιά που παρουσιάζουν επιληπτικές κρίσεις ή πάσχουν από νευρολογικές παθήσεις και τις οικογένειές τους και στο πλαίσιο αυτό καλεί όλους τους φίλους του μπάσκετ (και όχι μόνο) στην αθλητική γιορτή του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί με την φιλική συμμετοχή-υποστήριξη των ακαδημιών των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ, ΒΑΟ, ΧΑΝΘ, ΔΕΚΑ, GBA, HOOP ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΏΝ οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε έναν φιλικό αγώνα μπάσκετ υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον σκοπό και τις δράσεις του συλλόγου.

monofillo .cdrΣκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία κάθε ενδιαφερόμενου με το σύλλογο και τους σκοπούς του και ιδιαίτερα με την προώθηση της κετογονικής θεραπείας, ως εναλλακτικό μέσο βελτίωσης ή και εξάλειψης της φαρμακοανθεκτικής επιληψίας σε παιδιά.