Χατζηπανηγύρης: «“Ταβάνι” της Αγίας Παρασκευή η Β’ Εθνική»

«“Ταβάνι” της Αγίας Παρασκευή η Β’ Εθνική», ανέφερε ο προπονητής της ΚΑΠ Νίκος Χατζηπανηγύρης, μιλώντας για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη στο webradio της ΕΟΚ.

Μεταξύ άλλων, είπε:

Για το αν η ΚΑΠ μπορεί να φτάσει στην Elite League: «Νομίζω ότι ρεαλιστικά το “ταβάνι” της Αγίας Παρασκευής είναι η Β’ Εθνική. Εδώ έχουμε δώσει πάρα πολύ μεγάλη βάση στις ακαδημίες, στα φυτώρια από κάτω, οπότε αν βρεθεί μια πολύ καλή “φουρνιά” παικτών απ’ τα φυτώριά μας, νομίζω ότι έχει τη δυνατότητα. Την οικονομική δυνατότητα δεν την έχει η ΚΑΠ και ούτε μπαίνει στη διαδικασία. Τα τελευταία 3-4 χρόνια τα πράγματα είναι εκπληκτικά από άποψης διοίκησης. Όλα είναι στην εντέλεια, είναι ένας σύλλογος απ’ το οποίο δε θέλει να φύγει κανείς. Δε νομίζω ότι θα ήθελε να ρισκάρει την Elite League με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα».

Για το κυριακάτικο (05/02) εκτός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή: «Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Είναι καλή ομάδα η Παναχαϊκή, με πολύ έμπειρα παιδιά και η διαφορά που είχαμε κερδίσει στον 1ο γύρο είναι μικρή. Έχουν και καλή έδρα. Πάμε να κερδίσουμε όπως σε κάθε παιχνίδι. Και αυτοί θέλουν να κερδίσουν προφανώς. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

Για τον 1ο όμιλο: «Νομίζω ότι δεν υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί στον όμιλό μας. Ο Δίων είχε ένα απ’ τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην κατηγορία που δεν τον περιμέναμε στην αρχή. Η Νήαρ Ηστ είναι παραδοσιακή, εμείς θεωρητικά πηγαίναμε για άνοδο, είναι η Κόρινθος, η Καλαμάτα BC, η Παναχαϊκή. Είναι ένας όμιλος με 6-7 ομάδες που θα διεκδικήσουν τις τέσσερις θέσεις».