ao agriniouΤη στήριξη ολοκλήρου του Αγρινίου, ζητά ο τοπικός σύλλογος για το ματς της 21ης αγωνιστικής επί του Σπόρτιγκ. Οι γηπεδούχοι θα έχουν τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουν έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της χώρας και αυτό και μόνο είναι λόγος για να δώσει κάποιος το “παρών” στο κλειστό του ΔΑΚ την Κυριακή 16/3 και ώρα 17:00.

Φυσικά αυτό είναι μόνο η αφορμή καθώς ο κύριος λόγος, είναι το ότι οι αγρινιώτες θέλουν τη δύναμη του 6ου παίκτης τους καθώς σε περίπτωση που καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι μάχονται για τον ίδιο ακριβώς σκοπό, θα βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του στόχου της παραμονής.

Αναλυτικά:

«Κάλεσμα στο κόσμο μας- κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους!!! Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 κι ώρα 17:00 στα πλαίσια του 1ου ομίλου του Νότου του Πρωταθλήματος Μπασκετ Ανδρών της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας υποδεχόμαστε το ιστορικό σωματείο του Σπόρτιγκ. Μια ομάδα που την δεκαετία του ’90 μεσουρανούσε στα σαλόνια της Α1 κι έχει βγάλει παίκτες όπως ο Αβδάλας αλλά είχε και στις τάξεις της τον χαρισματικό σκόρερ Μίτσελ Ουΐγκινς που αναδείχθηκε το 1995 πρώτος σκόρερ της Α1 με 29.4 πόντους μ.ο και βρισκόταν στην Ελλάδα μόνο και μόνο επειδή ήταν τιμωρημένος από το ΝΒΑ. Ιστορικό σωματείο με ένα ιστορικό και πολύ χαρακτηριστικό κλειστό γυμναστήριο. Το παιχνίδι εκτός από μεγάλο είναι και πολύ κρίσιμο. Η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη για να βρεθεί πιο κοντά στο στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Χρειαζόμαστε τη στήριξη σας. Ελάτε όλοι στο ΔΑΚ να αποτελέσουμε μαζί τον 6ο παίκτη και να δώσουμε ώθηση στην ομάδα μας.
ΌΛΟΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΟ ΔΑΚ …….. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΕΝΑΣ ΠΑΛΜΟΣ ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ!!!!».