Συνεχίζει δυνατά με Τζόρτζεβιτς-Καλλινικίδη

tzortzevits-ofiΑν οι δύο πρώτες κινήσεις του Αρκαδικού (Καρύδας, Νοέας), φανέρωσαν τη διάθεση του Αρκαδικού, τότε οι δύο επόμενες δείχνουν ξεκάθαρα πως ο σύλλογος της Τρίπολης στοχεύει ψηλά! 

Ετσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρκαδικός κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό του τον πιο περιζήτητο κοινοτικό της φετινής σεζόν, τον Στέφαν Τζόρτζεβιτς θωρακίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη ρακέτα του.

Ο 25χρονος σέντερ ήταν πόλος έλξης για πολλές ομάδες καθώς με τις εμφανίσεις με τη φανέλα του ΟΦΗ κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Ο Σέρβος παίκτης την περασμένη χρονιά αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ στην κατηγορία έχοντας 19,9 πόντους μ.ο. και έβδομος ριμπάουντερ με 7.1 μ.ο. 

Ομως, οι μεταγραφικές κινήσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς ακόμα ένα δυνατό όνομα θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας. Ο λόγος για τον Αβραάμ Καλλινικίδη, ο οποίος μετά από μία τριετία αφήνει το Ρέθυμνο για να συνεχίσει την καριέρα του στον Αρκαδικό, τον οποίο και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του. 

Μάλιστα, η συμφωνία με τους δύο παίκτες είναι σε τέτοιο σημείο που το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώνεις, οι οποίες αναμένονται σύντομα…