Την πλήρη έννοια της όμαδας και του ομαδικού πνεύματος, την έννοια της “οικογένειας” που νοιάζεται ο ένας για τον άλλον επιβεβαίωσαν οι έφηβοι του Ικαρου Καλλιθέας. Αντιπροσωπεία της εφηβικής ομάδας του συλλόγου, μαζί με τον παίκτη της αντρικής ομάδας Yaser Saleh, αλλά και τον προπονητή των τμημάτων υποδομής Δημήτρη Αποσκίτη, βρέθηκαν στο πλευρό του νεαρού Διονύση Κριτζέα.

ikaros_efivoi_synathlitesΟ μικρός, που είναι μέλος της παιδικής ομάδας του Ικάρου, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση μετά τον τραυματισμό του στο χέρι στη διάρκεια της προπόνησης. Αλλά σε αυτό τον “αγώνα” που έδωσε δεν ήταν μόνος. Είχε δίπλα του συμπαίκτες και συναθλητές του συλλόγου, που επιβεβαίωσαν έτσι το “μότο” του έμπειρου προπονητή Δημήτρη Αποσκίτη.

Πιστοί στο μότο του Αποσκίτη

“Οι Ομάδες=Οικογένειες δεν γεννιούνται, αλλά γίνονται”! Οι αθλητές του συλλόγου δώρισαν στον συναθλητή τους κι ένα αναμνηστικό, μία φανέλλα με όλες τις υπογραφές των παικτών και ευχές. Να επιστρέψει γρήγορα στην ενεργό δράση…

Το λιγότερο που μπορεί να πει κάποιος είναι ένα μεγάλο μπράβο για αυτό το ομαδικό πνεύμα που διακατέχει τον ιστορικό σύλλογο.