«Διαιτητική σφαγή»

polis_kalitheas logoΤη δυσαρέσκειά για τις διαιτητικές αποφάσεις στον κυριακάτικο αγώνα με τον Δούκα εκφράζει μέσω επιστολής ο Πόλις. Ο σύλλογος της Καλλιθέας κάνει λόγο για «διαιτητική σφαγή» με πρώτο θύμα το ίδιο το άθλημα και στη συνέχεια την ομάδα τους.

Η ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος μας δικαιούται να είναι έντονα δυσαρεστημένος και να διαμαρτύρεται σχετικά με τη διαιτησία του αγώνα της Κυριακής 03/11/2013, Πόλις Καλλιθέας – ΑΣΕ Δούκα, που διεξήχθη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας (νότιος όμιλος), στο Κλειστό του Εσπέρου.

Οι “άρχοντες” του αγώνα, κκ Μαραμής και Αναστασίου (στο φ.α. έχει αναγραφεί σαν Αναγνώστου!!!) σφύριζαν εκτός κάθε ερμηνείας κανονισμών, και μας έκαναν να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε ολοκληρώνοντας μια άνευ προηγουμένου “διαιτητική σφαγή” με θύμα πρώτα το ίδιο το άθλημα και μετά την ομάδα μας… Και αυτό, σε έναν αγώνα με συγκλονιστική εξέλιξη που για τους δικούς τους λόγους επέλεξαν να γίνουν οι πρωταγωνιστές…

Ο Δούκας ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά σε αυτό συνέβαλλαν και τα σφυρίγματα των δύο διαιτητών που δημιούργησαν έντονο εκνευρισμό στην ομάδα ακόμη και στο σημείο που η ομάδα βελτιώθηκε και πλησίασε στο σκορ. Αυτό που απλά ζητούμε από τους διαιτητές είναι το αυτονόητο, να αφήνουν τους αγώνες να κρίνονται μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου, σεβόμενοι τον κόπο όλων των αθλητών και των ομάδων».