Πέτσας: «Ζούμε το όνειρό μας»

petsas-nikosΟ Πρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου, Νίκος Πέτσας μίλησε στο faros-bc για το θρίαμβο κόντρα στον ΠΑΟΚ, τη γιορτή μέσα στο γήπεδο, τους φιλάθλους μας και όσους στηρίζουν την ομάδα όλον αυτόν τον καιρό. 

«Δε μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πριν το παιχνίδι όλοι το βλέπαμε σα γιορτή. Φυσικά και υπήρχε η δίψα να κερδίσουμε τον αγώνα και για το λόγο αυτό προετοιμαζόμασταν σωστά. Αν λέγαμε όμως ότι θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και θα πάμε στον τελικό Κυπέλλου, όσοι δεν γνωρίζουν την ομάδα θα μας περνούσαν για τρελούς. Για το λόγο αυτό οι παίκτες μας και οι προπονητές μας είναι άξιοι συγχαρητηρίων», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Όλη η ομάδα κατέθεσε σώμα και ψυχή μέσα στο παρκέ. Διεκδικούσαμε τη μπάλα σε κάθε φάση με αποτέλεσμα να αποσυντονίσουμε τον ΠΑΟΚ από τα πρώτα λεπτά και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Αυτός ήταν και ο στόχος μας πριν το ματς. Όσο περνούσαν τα λεπτά και βλέπαμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη γινόμασταν όλο και καλύτεροι».

Για τον κόσμο που δημιούργησε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο «Π. Νικολαίδης» τόνισε: «Ο κόσμος προετοιμάζονταν εδώ και καιρό για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ήταν και γι’αυτούς μια γιορτή. Μακάρι η παρουσία τους στο γήπεδο να είναι μόνιμη πλέον καθώς η ομάδα βρίσκει και σ” αυτόν τον τομέα την ταυτότητά της».

Για το ότι ο αγώνας αυτός ήταν το μεγαλύτερο γεγονός στην πόλη του Κερατσινίου τα τελευταία χρόνια δήλωσε: «Πράγματι κάτι παρόμοιο δεν είχε ξαναγίνει. Το ότι πήραμε τη νίκη και ο Φάρος Κερατσινίου ταξίδεψε… παντού είναι πέρα από κάθε αμφιβολία όνειρο για όλους μας. Υπήρχαν άνθρωποι που μας στηρίζουν τόσο καιρό και σε αυτούς πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ». Τέλος, λόγω των ημερών είπε: » Χρόνια πολλά σε όλους. Καλή χρονιά με υγεία».