Ο… πενταδάτος στο All Star Game Αντετοκούνμπο και το ευχαριστώ του στους Έλληνες

«Ευχαριστώ Ελλάδα… Θα παίξω και για εσάς στο All Star Game», έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον λογαριασμό του στο Twitter λίγο μετά την ανακοίνωση της ψηφοφορίας που τον οδήγησε και επίσημα στο All Star Game του ΝΒΑ. Και όχι απλά τον οδήγησε στη μεγάλη γιορτή του κορυφαίου πρωταθλήματος, αλλά θα είναι και στη βασική πεντάδα της Ανατολής στις 19 του Φλεβάρη στη Νέα Ορλεάνη!!!

Μία θέση που την αξίζει δίχως καμία αμφισβήτηση ο Έλληνας σταρ. Που έδειξε αμέσως μετά την ανακοίνωση της ψηφοφορίας ότι ξέρει να εκτιμά, ότι δεν ξεχνά και πως διατηρεί στο ακέραιο τις αρχές που του ‘χουν διδάξει οι δικοί του άνθρωποι. Κι η ανάρτησή του, το ευχαριστώ του προς τους Έλληνες όλου του κόσμου που τον στήριξαν στην προσπάθειά του αυτή, αυτό έδειξε.

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ, όλους τους φιλάθλους! Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που έχω να ξεκινήσω στο All-Star Game! Τώρα, πάμε να πάρουμε τη νίκη αύριο» έγραψε ο Γιάννης, που στη συνέχεια και σε ένα δεύτερο μήνυμα αναφέρθηκε στον αδερφό του. «Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς όλους εσάς και φυσικά τον μεγαλύτερο θαυμαστή μου και υπεύθυνο της καμπάνιας μου/τον μεγάλο αδερφό μου», πρόσθεσε στο Twitter o Γιάννης, που δεν παρέλειψε βέβαια να στείλει και ένα ξεχωριστό μήνυμα, αποκλειστικά για τους Έλληνες φιλάθλους.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον καθένα από σας ξεχωριστά για τη στήριξη σας όλες αυτές τις μέρες. Συμμετείχατε όλοι ενεργά σ’ ένα όνειρό μου και με βοηθήσατε να κάνω πραγματικότητα… Το εκτιμάω απίστευτα πολύ! Να είστε σίγουροι πως θα παίξω και για σας στο All Star Game! Ευχαριστώ Ελλάδα»…

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς από τον Έλληνα σταρ, ο οποίος γράφει τη δική του ιστορία στο ΝΒΑ, καταφέρνοντας πράγματα εντυπωσιακά. Όσον αφορά τους συμπαίκτες που θα έχει στο ξεκίνημα του All Star Game στη Νέα Ορλεάνη… Θα είναι οι DeMar DeRozan των Toronto Raptors, Jimmy Butler των Chicago Bulls, Kyrie Irving των Cleveland Cavaliers και LeBron James επίσης των Cleveland Cavaliers. Αυτοί είναι εκείνοι που συγκέντρωσαν την προτίμηση του κοινού, των παικτών και των δημοσιογράφων.
Στην αντίπερα όχθη, στην πεντάδα της Δύσης υπάρχει μία μεγάλη έκπληξη. Εκτός πεντάδας είναι ο Russell Westbrook, ένας παίκτης που στις έως τώρα εμφανίσεις του η στατιστική του γράφει σχεδόν επί μονίμου βάσεως triple double!!! Είναι όμως εκτός, καθώς στην αρχική πεντάδα της Δύσης θα παραταχθούν στο παρκέ οι Stephen Curry των Golden State Warriors, James Harden των Houston Rockets, Kevin Durant των Golden State Warriors, Kawhi Leonard των San Antonio Spurs και Anthony Davis των New Orleans Pelicans.