«Δόθηκαν μεγαλύτερες διαστάσεις από τις πραγματικές»

Ανακοίνωση σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά εξέδωσε το Μαρούσι, στην οποία παραδέχεται πως υπήρξε ένταση στο ημίχρονο αλλά οι διαστάσεις που δόθηκαν δεν ήταν μεγαλύτερες από τις πραγματικές.

Η ανακοίνωση:

«Τα γεγονότα που σημειώθηκαν στο κλειστό του «Αγίου Θωμά» κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας μας , με την Νέα Κηφισιά  για την 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μας στενοχώρησαν αφάνταστα.

Αφενός γιατί  δεν είμαστε συνηθισμένοι να απασχολούμε την επικαιρότητα για λάθος λόγους. Και αφετέρου γιατί όπως διαπιστώσαμε εκ των υστέρων  στην  συγκεκριμένη περίπτωση δόθηκαν μεγαλύτερες διαστάσεις από τις πραγματικές.

Όντως, σημειώθηκε ένταση μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων, η οποία καλό θα ήταν να είχε αποφευχθεί. Όμως ήταν μια ένταση που δημιουργήθηκε στην διάρκεια του ημιχρόνου ,κράτησε λίγο γιατί  ελέγχθηκε και αντιμετωπίστηκε με την άμεση επέμβαση και την συνεργασία  των δυο διοικήσεων, οι οποίες συνεργάστηκαν με την Αστυνομία και τους διαιτητές, χωρίς να προκληθεί κίνδυνος τραυματισμού ούτε για τους αθλητές ούτε για τους διαιτητές. Άλλωστε οι σχέσεις μας με το φίλο σωματείο της Ν. Κηφισιάς είναι άριστες και δεν έχουν διαταραχθεί στο παραμικρό. Ούτε «πόλεμος» ξέσπασε, ούτε δόθηκε συνέχεια γιατί όλοι όσοι συμμετείχαν αναγνώρισαν ότι ήταν απλά μια κακή στιγμή. Όλα εξελίχθηκαν και τελείωσαν ομαλά για αυτό και το παιχνίδι συνεχίστηκε με την παρουσία όλου του φίλαθλου κόσμου παρότι το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στον πόντο χωρίς να συμβεί το παραμικρό,

Κρίναμε απαραίτητο να παραθέσουμε αυτές τις διευκρινίσεις , προκειμένου να μπουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση και να μην δημιουργούν παραπλανητικές εντυπώσεις που δεν κάνουν καλό ούτε στο πρωτάθλημα , ούτε στο άθλημα που με τόση αγάπη και  μεράκι υπηρετούμε».