Πλήγμα με Αποστολόπουλο για Πεντέλη

Το χειρότερο δεν αποφεύχθηκε και αυτό γιατί ο Δημήτρης Αποστολόπουλος χάνει τη σεζόν καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Υπενθυμίζεται ότι ο αθλητής της Πεντέλης, τραυματίστηκε στο γόνατο, στην τρίτη περίοδο της αναμέτρησης της Πεντέλης στο Αιγάλεω με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Ωστόσο, στην ομάδα επιστρέφει ο παλαίμαχος αρχηγός  Άρη Μανιάτη ο οποίος αποφάσισε μετά από τα τελευταία γεγονότα να επανέλθει μετά από σχεδόν δύο χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους για να βοηθήσει την ομάδα. Ήδη, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον πρώην συμπαίκτη του coach Κώστα Χαρτοματσιδη.

Αναλυτικά:

«Οι φόβοι δυστυχώς επαληθεύτηκαν. Η μαγνητική έδειξε ρήξη του πρόσθιου χιαστού και οστικό οίδημα. Έτσι η ομάδα θα στερηθεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος τις υπηρεσίες ενός από τα σημαντικότερα στελέχη της, του πολύπειρου πλέι μέικερ Δημήτρη Αποστολόπουλου. Η απουσία είναι σημαντικότατη αφού ο Δημήτρης ειναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα για την ομάδα μας.Ήδη όμως από σήμερα παραμερίζοντας τα προβλήματα που προκύπτουν από τον τραυματισμό του και την κακή ,όπως είναι φυσικό, ψυχολογία του, βρέθηκε κοντά στους συμπαίκτες του στην απογευματινή προπόνηση για να επαναλάβει μαζί τους  για μια φορά ακόμη: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ».