Στην Μύκονο έχουν βάλει… μπρος για τη δημιουργία μια ανταγωνιστική και δυναμικής ομάδας. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κυκλαδίτικο σύλλογος προχώρησε σε ακόμα μια μεταγραφή, αυτή του. Νίκου Καμάρα.

Η ανακοίνωση:

«Η αγαπημένη μας ομάδα βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επόμενη μεταγραφή της, εν´οψει της ιστορικής χρονιάς που έρχεται και ακούει στο όνομα του εντυπωσιακού και δυναμικού Νίκου Καμάρα! Nikos Kamaras

——
Ο Νίκος είναι γεννηθείς στις 25 Οκτωβρίου του 1997 και με ύψος 2.01μ. αγωνίζεται ωςsmall και power forward.
Ο 26χρονος αθλητής ξεκίνησε την μπασκετική πορεία του στην Ακαδημία του ΑΡΗ, πριν «μετακομίσει» στον Μαντουλίδη.
Από το 2015 έως το 2017 αγωνίστηκε στον Π.Α.Ο.Κ. και τη σεζόν 2017-18 υπέγραψε στην Α.Ε. Λάρισας.�Το καλοκαίρι του 2018 «μεταπήδησε» στην Καβάλα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αγρινίου.
Κατοπιν επέστρεψε στην Basket League, αγωνιζόμενος στη Λάρισα και τον Άρη Θεσσαλονίκης.
Την χρονιά που μας ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Κοροιβο Αμαλιάδος.Είχε κομβικό ρόλο στην συγκεκριμένη ομάδα, με 15,3 πόντους ανά ματς ενώ “μάζευε” 4,8 ριμπάουντ.
——
Διετέλεσε διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες Παίδων και Εφήβων.
——
——
——
Στις πρώτες του δηλώσεις:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ και επίσημα μέλος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ… γνωρίζω ότι είναι μια ιστορική χρόνια για την ομάδα καθώς θα είναι η παρθενική της στο πρωτάθλημα της elite league! Ανυπομονώ να έρθω στο νησί και να ξεκινήσω μαζί με τον coach Τζήμα και τους συμπαίκτες μου την σκληρή δουλειά ενόψει μιας απαιτητικής σεζόν!
Νίκος Καμάρας”
——-
Καλώς να ορίσεις στο νησί Νικο!
——-
Προχωράμε».