Ντέρμπι φιλοδοξιών στην Κοζάνη

ballsonfireΤο ντέρμπι της πρωτοπόρου ΑΕΛ μέσα στην έδρα του φιλόδοξου Ηρακλή Κοζάνης, που έχει χάσει μέχρι στιγμής μόνο μέσα στην Καστοριά, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα αγωνιστικής της 5ης αγωνιστικής του του 1ου ομίλου Βορρά.

Ο έτερος εκ του διδύμου κορυφής, Αίολος Αστακού θα αγωνιστεί επίσης εκτός έδρας και συγκεκριμένα μέσα στον Πρωτέα Γρεβενών ενώ η Καστοριά που βρίσκεται μόλις μια ανάσα μακριά θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Σιάτιστα στην πάντα επικίνδυνη έδρα της.

Οι Διόσκουροι Κοζάνης θα διεκδικήσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους και τρίτη συνολικά, αντιμετωπίζοντας μέσα στον Βόλο την τοπική Μεταμόρφωση ενώ την τρίτη του επιτυχία θέλει να κατακτήσει το Αγρίνιο αγωνιζόμενο μέσα στην Βόνιτσα.

Η Μελίκη θα παλέψει για την νίκη στον αγώνα με την Έδεσσα θέλοντας ταυτόχρονα να ξεχάσει ότι έγινε την προηγούμενη αγωνιστική ενώ η ομάδα της Καρδίτσας θα κοντράρει την Νίκη Βόλου προκειμένου να πάρει άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνος, «πιάνοντας» την αντίπαλο της στις τρείς νίκες και ανεβαίνοντας έτσι άλλο ένα «σκαλοπάτι» στον βαθμολογικό πίνακα.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Πρωτέας Γρεβενών – Αίολος Αστακού (ΔΑΚ Γρεβενών, 17:00)
Μελίκη – Εδεσδα (ΔΑΚ Μελίκης, 18:00)
Βόνιτσα – Αγρίνιο (ΔΑΚ Βόνιτσας, 17:00)
Μεταμόρφωση Βόλου- Διόσκουροι Κοζάνης (Β. Παρασκευόπ., 18:00)
Σιάτιστα – Καστοριά (Σιάτιστας Νέο, 18:00)
Ηρακλής Κοζάνης – ΑΕΛ (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)
Καρδίτσα – Νίκη Βόλου (Καρδίτσας, 18:00)