«Ήρθαμε και… ξεπουλήσαμε»!

Τ΄ ότι ο Γιώργος Μπόγρης είναι ένας από τους πιο… χαβαλέδες «μικρούς» του ελληνικού μπάσκετ, δεν είναι κρυφό. Σιγά, λοιπόν, μην έχανε την ευκαιρία να το επιβεβαιώσει και στη διάρκεια της παρουσίας του στο τουρνουά 3 on 3 που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο βοηθητικό του κλειστού «Γ. Βασιλακόπουλος» (και στο οποίο βρέθηκαν κι οι Χάρης Γιαννόπουλος (Πανιώνιος), Λεωνίδας Κασελάκης, Ανδρέας Κανονίδης, Μανώλης Κουκουλάς (Ηλυσιακός). Ο σέντερ του τριφυλλιού, μαζί με τον συμπαίκτη του Φώτη Ζούμπο βρέθηκαν στο βοηθητικό και υπέγραψαν αυτόγραφα στους πιτσιρικάδες που ήταν εκεί και συμμετείχαν στο 3 on 3. Σε κάποια στιγμή, λοιπόν κι όταν οι πιτσιρικάδες έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στους αγωνιζόμενους, ο Μπόγρης βρήκε την ευκαιρία να πετάξει την… ατάκα του. «Ήρθαμε και… ξεπουλήσαμε», είπε, κάνοντας όλους όσοι ήταν κοντά του να ξεσπάσουν σε γέλια.

Βέβαια στη συνέχεια… σοβαρεύτηκε, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την διεξαγωγή του All Star Game στον Πύργο. «Χαίρομαι που γίνεται στον Πύργο. Έχω αγωνιστεί εδώ και με την Εθνική Ομάδα. Ο κόσμος είμαι σίγουρος ότι θα στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται. Πιστεύω ότι θα γίνουν δύο ωραίοι αγώνες, διαφήμιση για το μπάσκετ. Το All Star Game, άλλωστε, είναι μία γιορτή του αθλήματος και δίνει σε όλους εμάς τους παίκτες που έχουμε παίξει στις «μικρές» εθνικές ομάδες να ξαναβρεθούμε, κι αυτό πολύ ευχάριστο για όλους μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε κι ο έτερος «πράσινος» που βρέθηκε στη μπουτίκ του τριφυλλιού, ο Φώτης Ζούμπος. «Χαιρόμαστε που είμαστε στη γιορτή του μπάσκετ είναι πολύ σημαντικό να γίνονται αυτά τα All Star Game στην περιφέρεια, ώστε να έρχεται ο κόσμος πιο κοντά στο μπάσκετ. Σήμερα και αύριο ευχόμαστε όλοι να γίνουν ωραία παιχνίδια, γιατί το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που έχει φέρει και φέρνει επιτυχίες πολλά χρόνια».

Ο μικρός του Παναθηναϊκού μάλιστα στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία που έχουν τέτοιες διοργανώσεις στην περιφέρεια. «Πρέπει να γίνονται στην περιφέρεια, διότι εκεί το μπάσκετ δεν είναι και τόσο διαδεδομένο».

Δεν έκρυψε, μάλιστα, ότι η συμμετοχή του σ’ αυτή τη γιορτή του μπάσκετ είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον ίδιο. «Είμαι πολύ τυχερός… Μακάρι το ίδιο να συμβεί και σε άλλα παιδιά. Για να γίνει, όμως, αυτό χρειάζεται δουλειά και τίποτε άλλο».