Όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, οι σκληροί προχωρούν… Στην προκειμένη περίπτωση ο ΟΦΗ είναι αυτός που φτιάχτηκε από… σκληρό μέταλλο και το απέδειξε περίτρανα την Κυριακή κόντρα στην πρωτοπόρο Νέα Κηφισιά, «κρατώντας» το καλύτερό του παιχνίδι για το κατάλληλο χρονικό σημείο.

«Φανήκαμε αντάξιοι ενός ντέρμπι σαν αυτό. Ανεβήκαμε στην πρώτη θέση και παράλληλα ευχαριστήσαμε τον κόσμο που ήρθε για πρώτη φορά και μας ενίσχυσε» λέει στο infobasket.gr ο Βαγγέλης Βλάχος. «Αυτή η νίκη, πάντως, δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι. Ηταν απλά μία νίκη στο γήπεδό μας, την οποία έπρεπε να κάνουμε. Συνεχίζουμε» υπογραμμίζει ο προπονητής της κρητικής ομάδας.

Μπάρδας: «Η καλύτερή μας εμφάνιση»

«Παίζοντας με τον πρωτοπόρο, ήταν πολύ σημαντικό που κάναμε μία τόσο καλή εμφάνιση» λέει από τη μεριά του ο Αλέξης Μπάρδας, ο οποίος πέτυχε για 5η φορά φέτος πάνω από 20 πόντους σε ένα ματς, οδηγώντας τον ΟΦΗ στην 8η νίκη του και συνάμα στην κορυφή της Β’ Εθνικής.

«Περιμέναμε πολύ αυτό το ματς, ο κόσμος μας έδωσε φοβερή βοήθεια, μας βγήκαν όλα στο γήπεδο… Πήγαν όλα καλά. Ηταν το καλύτερό μας παιχνίδι, μακράν. Εχουμε κάνει πολλές καλές εμφανίσεις αλλά αυτοκτονήσαμε στα δύο από αυτά τα παιχνίδια. Χθες ήμασταν πολύ καλοί και πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε» συνέχισε ο πρώτος φετινός σκόρερ του ΟΦΗ (και 2ος της κατηγορίας), που πρόσθεσε αναφορικά με την επιλογή του να παραμείνει στην Κρήτη:

«Εδώ ευχαριστιέμαι το παιχνίδι. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι πια συνυφασμένοι με αυτούς του ΟΦΗ».