«Γέμισαν» εμπειρίες οι μικροί του Ολυμπιακού Βόλου!

Εν αρχή ήν το εορταστικό τουρνουά του ΑΣ Ολυμπιακού Βόλου, στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 250 παιδιά από πέντε ομάδες της πόλης. Η συνέχεια, πάντως, ήταν πιο… χορταστική για τους μικρούς πιτσιρικάδες του συλλόγου, καθώς είχαν την ευκαιρία να δουν εν δράση σταρ της Α1. Αρχικώς στο κλειστό της Λαμίας όπου παρακολούθησαν το ματς του Πανελληνίου με τον Ηλυσιακό στο πλαίσιο της Α1 και εν συνεχεία «γέμισαν» ακόμη περισσότερες εμπειρίες, «κατηφορίζοντας» στο ΣΕΦ, όπου και είδαν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη!

Μετά από αυτή τη γερή δόση επαγγελματικού μπάσκετ οι μικροί αθλητές, έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα του Ολυμπιακού στο σύγχρονο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα που πρέπει να έχει μια ομάδα.

Τα τμήματα και των δύο ομάδων έχουν ξεκινήσει μια μη επίσημη συνεργασία και την άνοιξη εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον από τους υπεύθυνους των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς να επισκεφτούν τον Βόλο και να δώσουν αντίστοιχα φιλικά παιχνίδια με τα τμήματα του Ολυμπιακού Βόλου. Επίσης οι μικροί καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, να πάρουν αυτόγραφα και να μιλήσουν με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού Πειραιώς αλλά και με την εθνική ομάδα των special Olympics που παρακολούθησε και αυτή το παιχνίδι.