«Εμείς επιμένουμε στο Zήτω!»

Εχουμε διανύσει τις εφτά πρώτες αγωνιστικές και μέχρι στιγμής οι διαιτητές με τις αποφάσεις τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μεγάλο ντόρο. Ο Πανελευσινιακός μετά και την τελευταία αφορμή (σ.σ τα σφυρίγματα του κ.Τεφτίκη) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τον Υπεύθυνο Διαιτησίας κ . Ρήγα να λάβει τα μέτρα του, ενώ παράλληλα θέτει ένα σοβαρό ερώτημαστους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Αναλυτικά:

«Ο Πανελευσινιακός Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης πριν καν ξεκινήσει η σεζόν δήλωσε ξεκάθαρα ότι για μία ακόμη χρονιά κατεβαίνει να αγωνιστεί για τη χαρά του αθλήματος. Για εμάς η άνοδος είναι πάντα στόχος αλλά και ο υποβιβασμός δεν πρόκειται να μας προκαλέσει κατάθλιψη. Αυτή η υγεία που βγάζει ο Πανελευσινιακός δυστυχώς ενοχλεί. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αποτελούμε στόχο της Ομοσπονδίας αλλά η ΕΟΚ είναι υπεύθυνη να προστατέψει την προσπάθεια μας.

Τις τελευταίες αγωνιστικές έχουμε στοχοποιηθεί από συγκεκριμένους διαιτητές. Ειδικά για χθες  12/11 στον αγώνα με τον Αμύντα θα πρέπει να αναφέρουμε την προκλητική διαιτησία του κ. Τεφτίκη. Και αυτό θα συνεχιστεί εάν η Ομοσπονδία και ο Υπεύθυνος Διαιτησίας κ. Ρήγας δεν λάβουν μέτρα. Εμείς δεν έχουμε τις πολυτέλειες υπερπαραγωγών DVD με αναλύσεις φάσεων. Αντίθετα προτάσσουμε το καλό όνομα και την αξιοπιστία του Συλλόγου μας κι αυτό αρκεί.

Απευθύνουμε σ’ όλους το ερώτημα κι ας απαντήσουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι – Ομοσπονδία, ομάδες, διαιτητές, φίλαθλοι – γιατί όλους αφορά κι ενδιαφέρει.

Μα τόσο επικερδές είναι να ανέβεις στην Α1 κατηγορία ή είναι τρομερά ασύμφορο να πέσεις στη Β’ Εθνική; Υπάρχουν τόσο μεγάλα συμφέροντα για να γίνετε τέτοιος  ντόρος;

Επιτέλους ας προσπαθήσουμε σ’ αυτή τη χώρα να αποκτήσουμε την κοινή λογική γιατί ο Ελληνικός αθλητισμός  χάνει όχι μόνο φιλάθλους αλλά και χορηγούς. Σε λίγο καιρό θα επιστρέψουμε στην εποχή που η νίκη θα αξίζει πάλι ένα ταψί μπακλαβά κι όλο το επαγγελματικό οικοδόμημα που λέγεται Ελληνική Καλαθοσφαίριση και κτίστηκε με τον ιδρώτα του Γκάλη, του Γιαννάκη και των άλλων παιδιών θα καταρρεύσει. Και μαζί με τον επαγγελματισμό θα καταρρεύσουν και οι Ακαδημίες των παιδιών που στηρίζουν το άθλημα και βγάζουν τους αυριανούς πρωταγωνιστές.

Σε μία εποχή που οι ζητωκραυγές στα Ελληνικά γήπεδα είναι Vamos, Vive, Zivjela και Hurray… εμείς επιμένουμε στο Zήτω!».