«Ενισχύει» τη Χαλκίδα ο Γιώργος Κουκλάκης

Οι εμπειρίες που έχει αποκτήσει ο Γιώργος Κουκλάκης στα σχεδόν 30 χρόνια (!!!) στα παρκέ αποτέλεσαν το καλύτερο… προσόν, ώστε ν’ ανοίξει διάπλατα η πόρτα της Χαλκίδας, της οποίας είναι πλέον ο νέος team manager! Ο 40χρονος πρώην φόργουορντ πήρε τη μεγάλη απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του – έως πέρυσι αγωνιζόταν με τις Κουκουβάουνες στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ – και να «υπηρετήσει» το μπάσκετ από ένα άλλο πόστο.

Κι η Χαλκίδα δείχνει να πιστεύει στις δυνατότητες που έχει. Όπως, άλλωστε, τονίζει στην ανακοίνωσή της η ομάδα «… η διοίκηση θεωρεί ότι παρέδωσε την δύσκολη αλλά πολύ σημαντική θέση του TEAM MANAGER σε έναν νέο άνθρωπο, που δείχνει να έχει αρκετές γνώσεις και διάθεση, αλλά και όπως ακούγεται στην “ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ” και έναν πολύ καλό χαρακτήρα, ενώ επίσης λόγω του άριστου χαρακτήρα του, έχει πολύ καλές σχέσεις και με όλους τους καλαθοσφαιριστές!!!»

Η επίσημη παρουσίαση του Κουκλάκη σε παίκτες και προπονητές της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στην προπόνηση της ομάδας την Τετάρτη (5/1), ενώ το νέο στέλεχος θ’ αναλάβει άμεσα καθήκοντα, συνοδεύοντας τη Χαλκίδα στο εκτός έδρας παιχνίδι της κόντρα στον Παπάδο Γέρας στη Μυτιλήνη.