«Θα κριθούν εκ του αποτελέσματος»

Ανακοινώσεων… συνέχεια! Λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρώτου τελικού των κυπριακών πλέι οφ, η ΑΕΛ εξέδωσε νέα ανακοίνωση, σχετικά με την πρόταση της για να διαιτητεύσουν Ελληνες ρέφερι τους τελικούς.

Αναλυτικά:

«Δια της παρούσας το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ επανατοποθετείται στην υπόθεση ορισμού των διαιτητών για τους τελικούς του Πρωταθλήματος καθώς και για την τοποθέτηση της ΕΘΑ επί της χθεσινής μας ανακοίνωσης, επαναλαμβάνοντας και ξεκαθαρίζοντας και σήμερα, ότι ο καθένας τόσο απόψε όσο και για τους επόμενους αγώνες της σειράς των τελικών, θα κριθεί εκ του αποτελέσματος κι η εντιμότητα και τιμιότητα του θα αποκαλυφθεί στο παρκέ και δεν θα είναι δυνατόν να ωραιοποιηθεί και να συγκαλυφθεί με καμία επιστολή και ανακοίνωση κανενός συμμετέχοντα.

Συνεπώς το θέμα παραμένει και σταματά εδώ, καλώντας για άλλη μια φορά όλους τους αρμόδιους και μη, να έχουν καρφωτά στραμμένα τα βλέμματα στην αποψινή και τις επόμενες διαιτησίες και να φροντίσει ο καθένας να κάνει αυτό που πρέπει ούτως ώστε οι επιλογές  και συμπεριφορές τους να δικαιωθούν στο παρκέ.

Εμείς να είναι όλοι σίγουροι ότι είμαστε εδώ παρόντες και σε εγρήγορση να δούμε και να κρίνουμε το αποτέλεσμα».

Πηγή: www.sentragoal.com.cy