«Οπως χάσαμε στο Παγκράτι, έτσι κερδίσαμε εδώ»

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά τελικά ο Πιερικός Αρχέλαος κατάφερε να επικρατήσει στην παράταση του Αμύντα και έτσι να παραμείνει αλώβητος στην έδρα του. Ο Δημήτρης Γαλάνης σχολιάζοντας το παιχνίδι, τόνισε πως αυτός αυτός που μαθαίνει από τα λάθη του, στο τέλος, θα είναι αυτός που έχει και το καλύτερο άθροισμα νικών.

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Αμύντας είναι μία ομάδα με μεγάλη συνοχή και με πάρα πολύ προσανατολισμό στο στόχο της. Εμείς δεν ήμασταν καλοί όπως περιμέναμε, δεν πασάραμε όπως πρέπει και αλλάξαμε μετά το παιχνίδι. Παίξαμε πιο περιφερειακά. Μπήκαν κάποια ελεύθερα σουτ. Προς το τέλος της κανονικής περιόδου κάναμε ένα τρικ και μας βγήκε και έτσι πήγαμε στην παράταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του συλλόγου και συνέχισε:

«Στην παράταση πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι, αλλά θα μπορούσαμε να κερδίζαμε πιο εύκολα. Όπως χάσαμε στο Παγκράτι, έτσι κερδίσαμε εδώ. Η χρονιά θα πάει έτσι και όχι ο τυχερότερος, αλλά αυτός ο οποίος μαθαίνει από τα λάθη του θα έχει το καλύτερο άθροισμα νικών στο τέλος. Το επίπεδο εδώ δεν έχει καμία σχέση με τη Β΄ εθνική».

Τέλος, ο Ελληνας τεχνικός θέλησε να αφιερώσει τη νίκη: «Είναι πρώτη φορά που θα αφιερώσω νίκη. Την αφιερώνω σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι στο σταφ της ομάδας. Ξεκίνησε να μας βοηθάει εθελοντικά και τώρα είναι μέλος της. Είναι ο Χρήστος ο Χρηστίδης ο οποίος είναι ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μας και θέλω να τον ευχαριστήσω από καρδιάς γιατί είναι και φίλος και είναι τιμή για το σύλλογο να έχει μια τόσο πολυσύνθετη προσωπικότητα στις τάξεις της».