«Σε κάθε ματς για τη νίκη»…

Το διπλό που πέτυχε η ΑΕΚ επί του Πανερυθραϊκού αποτελεί σημαντική τονωτική ένεση για τους «κιτρινόμαυρους», όπως σχολίασε ο Αλέξης Φαλέκας στο επίσημο site της Ένωσης. «Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος παίκτης, ο οποίος πάντως δεν έκρυψε ότι η ομάδα του έχει ακόμη αδυναμίες, οι οποίες εντοπίζονται κυρίως στον αμυντικό τομέα.
– Η ομάδα πήρε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη και μάλιστα χάρη στο τρίποντο που σημείωσες λίγο πριν από την εκπνοή του ματς. Ποια στοιχεία θεωρείς ότι οδήγησαν στο «διπλό» επί του Πανερυθραϊκού;
«Σίγουρα βοήθησε το γεγονός ότι ο Φώτης βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα αλλά γενικά η ομάδα επιθετικά δούλεψε καλά. Το να βάζει η ομάδα 80 πόντους σε ένα εκτός έδρας ματς, νομίζω ότι είναι επιτυχία. Στην άμυνα σίγουρα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ωστόσο, παρά την κακή αμυντική μας λειτουργία, καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη, η οποία ήταν πολύ σημαντική και είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα αυτό».

– Ήταν η δεύτερη συνεχομένη νίκη για την ομάδα. Πιστεύεις ότι τώρα ξεκινήσατε να δείχνετε τον καλό αγωνιστικό εαυτό σας;
«Η ομάδα δουλεύει συνεχώς για να βελτιώνεται. Ξέρουμε όλοι ότι είμαστε μια ομάδα που δεν έχει κάνει προετοιμασία αλλά από εκεί και πέρα θεωρώ ότι σε κάθε ματς θα πηγαίνουμε για τη νίκη. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι.
Ζητούμενο είναι να βρεθούμε λίγο στην άμυνα, όπου όπως και κόντρα στο Πέραμα αλλά και σήμερα δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Βρισκόμαστε καθημερινά στην προπόνηση και από εκεί και πέρα ελπίζουμε να το βγάλουμε αυτό και μέσα στο γήπεδο».
– Να περιμένουμε, λοιπόν, μία ανάλογη συνέχεια;
«Τώρα θα πάμε για την τρίτη μας συνεχόμενη νίκη αλλά τα πράγματα θα είναι δύσκολα γιατί το ματς με το Παγκράτι θα είναι χωρίς την παρουσία του κόσμου μας, ο οποίος σήμερα μας στήριξε μέχρι το τέλος. Θα είναι δύσκολο ματς και για εμάς περίεργο γιατί έχουμε συνηθίσει να έχουμε κοντά μας τους φιλάθλους μας.
Σε κάθε παιχνίδι θα πηγαίνουμε για τη νίκη. Άλλωστε, όπως έχουμε δείξει και στα ματς που έχουμε χάσει η ομάδα δίνει και την ψυχή της. Θα τα δίνουμε όλα όπως και σήμερα και ελπίζουμε να έχουμε το ανάλογο θετικό αποτέλεσμα».

«Ευχαριστώ» στον κόσμο…

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους οπαδούς της ομάδας – και κυρίως εκείνους της Original – για τη στήριξή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι.
«Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον κόσμο και ειδικά την ORIGINAL 21 που γέμισε το κλειστό του Πανερυθραϊκού και βοήθησε την ομάδα να πάρει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα», αναφέρει η ανακοίνωση, στην οποία γίνεται λόγος και για τον τραυματισμό του Πέτρου Νοέα, στον οποίο εύχεται ταχεία ανάρρωση.

Τέλος οι κιτρινόμαυροι ευελπιστούν ότι η «καμπάνα» των τριών αγωνιστικών με την οποία τιμωρήθηκε η ομάδα για τα επεισόδια των οπαδών της στο ματς με τον Πανελευσινιακό θα «πέσει», στο ΑΣΕΑΔ, όπου ήδη έχουν καταθέσει έφεση.