«Υπάρχουν 11 παιχνίδια-τελικοί»

Ολα τα προβλήματα λύθηκαν για τον Βαγγέλη Βλάχο, τρεις ημέρες πριν από τον (κεκλεισμένων των θυρών) αγώνα με το Αιγάλεω. Αφενός με την επιστροφή του Κώστα Μπαλάφα, αφετέρου με την… ανεύρεση γηπέδου για να κάνει προπόνηση ο ΟΦΗ την παραμονή (Σάββατο) του ματς. Αυτό θα είναι το κλειστό της Γλυφάδας, μετά τις ενέργειες του Μιχάλη Ρωμανίδη, του τιμ μάνατζερ της κρητικής ομάδας που μίλησε σήμερα (10/3) στο επίσημο σάιτ του ΟΦΗ.

«Σπουδαίο ρόλο στην πρόσληψή μου έπαιξε η γνωριμία μου με τον προπονητή της ομάδας κ. Βαγγέλη Βλάχο. Με τον Βαγγέλη είχαμε βρεθεί ξανά μαζί το 1998 στον Μίλωνα και η συνεργασία μας κράτησε για 4 χρόνια. Βέβαια πιο σημαντικός παράγοντας, ήταν η γνωριμία μου με την οικογένεια Ξημέρη, η οποία ενσαρκώνει τις επιθυμίες των φίλων της ομάδας, που δεν είναι άλλές από την άνοδο του ΟΦΗ σε μεγαλύτερες κατηγορίες» λέει ο Μιχάλης Ρωμανίδης.

«Η οικογένεια Ξημέρη, τα μέλη της διοίκησης οι προπονητές και οι παίκτες, δίνουν τα πάντα ώστε ο ΟΦΗ, βήμα, βήμα, σύντομα να αγωνίζεται  εκεί που ανήκει. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα. Ο ΟΦΗ, αν και υπολείπονται έντεκα βήματα για τον τερματισμό της φετινής διαδρομής της Β’ Εθνικής, έχει ήδη κόψει πρώτος το νήμα των εντυπώσεων και έδωσε πνοή σε έναν Νομό που τα τελευταία χρόνια μαράζωνε μπασκετικά» συνεχίζει ο τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ, προσθέτοντας αναφορικά με τον αγώνα της Κυριακής: «Το παιχνίδι με το Αιγάλεω είναι εξ ίσου δύσκολο με αυτό κόντρα στη Δόξα. Τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί. Υπάρχουν ακόμα 11 παιχνίδια-τελικοί».

Πηγή: ofibc.gr