Έκπτωτη «βασίλισσα» στο κύπελλο Ελλάδας…

«Και ξανά, ξανά θα γίνεις βασίλισσα», τραγουδούν με πάθος οι οπαδοί της ΑΕΚ, αλλά το μόνο που βλέπουν στην παρούσα φάση απ’ την ομάδα που έφερε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα είναι να κατρακυλά! Η Ένωση ταπεινώνεται σ’ ένα ακόμη μέτωπο, καθώς έχει ήδη ετοιμάσει τη δήλωση απόσυρσής της απ’ το κύπελλο Ελλάδαςκαι ουσιαστικά επιτρέπει στη Νέα Κηφισιά να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού άνευ αγώνα…

Θα πρέπει να γίνει κάτι το συνταρακτικό για ν’ αλλάξουν τα δεδομένα, αλλά προς το παρόν ο μόνος δρόμος που βρίσκουν οι υπεύθυνοι (σ.σ. όσοι έχουν απομείνει να τρέχουν…) ήταν να προχωρήσουν στην συγκεκριμένη απόφαση. Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος σε συζητήσεις που είχε με τους εναπομείναντες στην ομάδα έκρινε ότι αυτό είναι προτιμότερο από το να παρουσιαστεί η ΑΕΚ με εφηβική ομάδα στον θεσμό στις 11 του Σεπτέμβρη.

Αλλά κατά πως δείχνουν τα πράγματα, αυτό δεν θα είναι το μόνο… χαστούκι για την Ένωση. Κι αυτό διότι εάν δεν εισρεύσουν κάποια χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που ανοίχτηκε από τους φίλους της ομάδας, τότε το μέλλον θα είναι ακόμη πιο δυσοίωνο και η ΑΕΚ θα μοιάζει με έκπτωτη «βασίλισσα».