Έκρουσε των “κώδωνα”

Η θλίψη για τα χαμένα αποτελέσματα καθώς και τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις της Γέρας, ήταν  ευδιάκριτη στο πρόσωπο του προέδρου της ομάδας Βασίλη Ανδριώτη μετά το όγδοο “κίτρινο φύλλο” αγώνα την περασμένη Κυριακή στο Σπόρτιγκ.

Ο ισχυρός άνδρας θέλοντας να ξεκαθαρίσει από μέρους του τις βλέψεις του προς τους παίκτες, αλλά και όσους έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της… εκστρατείας στη Γ’ εθνική του συλλόγου σύναψε συνάντηση με όλο το έμψυχο δυναμικό των “μπλε” ζητώντας ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, συγκέντρωση και δουλειά εκ μέρους τους προκειμένου να πανηγυρίσουν το στόχο της παραμονής.

Αυτό που απαίτησε περισσότερο από όλα τα άλλα είναι η μεγαλύτερος ζήλος κατά τη διάρκεια της παρουσία των αθλητών του μέσα στο παρκέ. Ο Μυτιληνιός παράγοντας προσέδωσε στους πάντες ευθύνες για την όποια κατάσταση βιώνουν, ενώ ανέλαβε και ο ίδιος μερίδιο από αυτές σε ότι έχει να κάνει με τις διευκολύνσεις στους παίκτες.

Η συνάντηση δε περιείχε μόνο αυτό μιας και ο κ. Ανδριώτης προσπάθησε να τονώσει το ηθικό, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη παρουσία όλου του πληρώματος του συλλόγου, το οποίο είναι αυτό που μπορεί να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία.