Έμεινε στον Εθνικό ο Μάρτζος

Άλλον ένα χρόνο στον Εθνικό θα περάσει ο Πάρις Μάρτζος. Ο σύλλογος του Πειραιά ανανέωσε το συμβόλαιο του 32χρονου σμολ φόργουορντ, ο οποίος βοήθησε στην καλή πορεία της περσινής σεζόν. Στα 30 παιχνίδια που έπαιξε με τον Εθνικό στην Α2, ο Μάρτζος είχε 13,1 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ και ένα κλέψιμο κατά μέσο όρο.

«Παίκτες οι οποίοι έδειξαν ότι τιμούν τη φανέλα, ότι ταιριάζουν στον τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων, δύσκολα φεύγουν από κοντά μας. Άλλωστε στόχος της διοίκησης, σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ, είναι να δημιουργήσει σχέσεις διαρκείας και να μην χτίζει κάθε χρόνο από την αρχή την ομάδα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Εθνικού, Μάνος Παγώνης.

Ο Πάρις Μάρτζος, είπε από τη μεριά του: «Χαίρομαι που τόσο ο κόουτς, όσο και οι διοικούντες τον σύλλογο εκτίμησαν θετικά την παρουσία μου. Πιστεύω ότι φέτος θα είμαι καλύτερος, καθώς γνωρίζω τι ακριβώς θέλει ο προπονητής μου από μένα. Θα είναι μια δύσκολη σεζόν, στην οποία είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Πάρη Μάρτζο. Ο 32χρονος φόργουορντ, που πέρυσι είχε έρθει στην ομάδα μας, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Εθνικού και για την προσεχή αγωνιστική σεζόν».