Ένα μπασκετικό διήμερο, γιορτή για τον ερασιτεχνικό και εργασιακό αθλητισμό από τη NICKAN!

Το 2ο ΝΙCKAN CUP Ανεξάρτητων Πρωταθλημάτων είναι γεγονός. Στις 13 και 14 Ιουλίου 2017 θα διεξαχθεί το Final Four μεταξύ των Πρωταθλητών που αναδείχθηκαν στα Ανεξάρτητα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα, με τη διοργάνωση να έχει έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς την ημέρα του τελικού με πρωτοβουλία της NICKAN θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία και θα παραδοθούν στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Και όπως είναι ευνόητο, η πρόσκληση προς όλους είναι ανοικτή, προκειμένου να απολαύσουν τη γιορτή για τον ερασιτεχνικό και εργασιακό αθλητισμό, αλλά συνάμα και να συνεισφέρουμε όλοι μας είτε με τρόφιμα μακράς διαρκείας, είτε με χρήματα στον κουμπαρά που θα έχει στηθεί στο ειδικό σημείο. Το Final Four θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γήπεδο Πεντέλης (Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου 6 και Ραιδεστού, 15236, Νέα Πεντέλη) με την συμμετοχή των ανεξάρτητων πρωταθλημάτων EKA BASKET, BASKETAKI THE LEAGUE, ATLAS και ΠΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Το πρόγραμμα της γιορτής για τον ερασιτεχνικό και εργασιακό αθλητισμό

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 19:00 μ.μ. και 21:00 μ.μ. ενώ ο Μικρός και Μεγάλος Τελικός την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 19:00 μ.μ. και 21:00 μ.μ.

Εκτός από την βράβευση της πρωταθλήτριας ομάδας και της φιναλίστ, θα βραβευθούν κατά την διάρκεια του διημέρου, ο MVP του Final Four, ενώ αναμνηστική πλακέτα θα δοθεί και στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ για την συμμετοχή του στην όλη διοργάνωση.

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ
19:00 1ος Ημιτελικός
21:00 2ος Ημιτελικός

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ
19:00 Μικρός Τελικός
21:00 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ