Ένα ξεχωριστό ντέρμπι στη πρεμιέρα

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς θα δώσει αύριο Κυριακή η ομάδα της Αριδαίας με αντίπαλο τον Αετό Κιλκίς εκτός έδρας. Οι δύο τους έχουν πολλά να…θυμηθούν από τη περσινή χρονιά στην ΕΚΑΣΚΕΜ και η επιθυμία για νίκη γίνεται ακόμη μεγαλύτερη για τους παίκτες του Παναγιώτη Βάτση λόγω του ότι τα δύο σωματεία είναι αμφότερα νεοφώτιστα, γνωρίζονται καλά αφού μεγάλες αλλαγές δεν έγιναν και έχουν επίσης τους ίδιους στόχους.

Η προετοιμασία είχε κυλήσει σχετικά καλά στο σύνολο της όμως τα προβλήματα αυτή την εβδομάδα δεν έλειψαν από τις προπονήσεις και αυτό κάνει τους νεοφώτιστους κάπως επιφυλακτικούς ενόψει του κυριακάτικου αγώνα που παρόλαυτα ελπίζουν να παλέψουν μέχρι το τέλος με την καλύτερη δυνατή έκβαση.

Ο τεχνικός της Αριδαίας δεν θα έχει στη διάθεση του στη πρεμιέρα τους Βάσιο, και Παπαβραάμ λόγω τραυματισμών ενώ ο Χαραλαμπίδης θα επιστρέψει στη αγωνιστική δράση ολοκληρώνοντας την αποθεραπεία του (από επέμβαση χιαστών) την επόμενη αγωνιστική. Τη τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή ή όχι του Μπεγλόπουλου επίσης λόγω τραυματισμού.