Με την ηρεμία να έχει αποκατασταθεί στην ομάδα μετά την αναστάτωση που τους ταλαιπώρησε για λίγο στην αρχή της εβδομάδας παίκτες και τεχνική ηγεσία της Φλόγας συνέχισαν κανονικά τη προετοιμασίας τους ενόψει της πρεμιέρας με τη νεοφώτιστη Αγ. Βαρβάρα. Απών θα είναι ο Παναγιώτης Ιωσηφίδης λόγω ότι υπηρετεί τη “μαμά πατρίδα” και περιμένει τη μετάθεση του. Ακόμη και αν μπει τελικά στην αποστολή θεωρείται πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί λόγω ότι του λείπουν προπονήσεις. Στην αρχή της εβδομάδας ο Σάββας Παπαδόπουλος ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα στο γόνατο και θα δείξει μέχρι το τέλος της αν τελικά θα μπορέσει να δώσει το παρών.

Ο προπονητής Νεκτάριος Καραγιαννίδης μιλώντας για τη πρεμιέρα αλλά και συνολικά τη νέα χρονιά δήλωσε: «Προσπαθούμε πολύ καθημερινά. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε 10 νέους παίκτες και αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε πολύ δουλειά για να «δέσουμε» σαν ομάδα. Το ευχάριστο όμως είναι ότι υπάρχει όρεξη απ’ όλους.  Είμαστε μια νεανική ομάδα με τους πιο έμπειρους μας να είναι οι Μανουσάκης, Παπαδόπουλος και μετά οι Σταφυλάς, και Μπασδάνης.
Πιστεύω πολύ στη προσπάθεια των παιδιών και πως θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι όσο περνάει ο χρόνος. Επίσης θεωρώ ότι είναι θετικό το γεγονός πως παίζουμε τη πρεμιέρα στην έδρα μας. Η Αγ. Βαρβάρα έχει καλούς παίκτες που παίζουν χρόνια στη Γ΄ κάποιοι και παραπάνω. Εμείς Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά δεν τον φοβόμαστε.

Θέλουμε πολύ να ξεκινήσουμε με νίκη λόγω ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα και θα είναι ότι καλύτερο για τη ψυχολογία μας. Άλλωστε στη Γ΄ Εθνική για να μπορέσεις να κάνεις κάτι καλό, να πρωταγωνιστήσεις θέλει να είσαι αήττητος τουλάχιστον στην έδρα σου».