Χολέβας: «Υπάρχουν εμπόδια»

Πικραμένος φαίνεται να είναι ο Θεοδόσης Χολέβας, όχι γιατι είναι μόνος του μέσα στο… πέλαγος υπηρετώντας τη μαμά πατρίδα (μιας και οι συμπαίκτες του Σαρήμπαλης, Τσολάκης και Ζεστός φορούν  και αυτοίτα χακί). Ούτε γιατί με τους 37 “καυτούς”  πόντους που σκόραρε με 7 τρίποντα δεν κατάφερε να οδηγήσει τη Γέρα στη πολυπόθητη νίκη το περασμένο Σάββατο επί του Εργοτέλη.

Η απογοήτευση του οφείλεται στις υποχρεώσεις που έχει με το στρατό, οι οποίες δεν ευνοούν στον απαιτούμενο χρόνο για προπόνηση. Οι σκοπιές δεν τελειώσαν και κάθε αγωνιστική που περνάει αντί για το χαρτί της απόλυση του, πληθαίνουν όλο και περισσότερο τα κίτρινα φύλλα αγώνα της ομάδας του. Και έτσι σε κάθε ώρα σκοπιάς αναμένει την Κυριακή που θα έχει ξανά γιορτή στη Μυτιλήνη.

Την άποψη αυτή εξέφρασε στο infobasket.gr ο 25 χρόνος πρωταγωνιστής της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου νότου, λίγες ώρες μετά την μεγάλη προσωπική του επίδοση στην Κρήτη.

«Έχω να κάνω ένα μήνα προπόνηση. Οι υποχρεώσεις μου στο στρατό και ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος είναι ένα από τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν, ώστε να φανώ μαζί με τους ομοταγής συμπαίκτες μου αντάξιοι στις μπασκετικές μας υποχρεώσεις. Η 5 μέρες άδειας που είχα την περασμένη εβδομάδα μου έδωσαν την ευκαιρία να βρεθώ στο γήπεδο για εκγύμναση και αυτό φάνηκε και στην απόδοση μου το Σάββατο».