Αίολος Αγυιάς: Πήρε Παπανδρεόπουλο, αποχαιρέτησε Γιαννικόπουλο

Μετά τον Φίλιππο Φραντζή ο Αίολος Αγυιάς ανακοίνωσε άλλη μία σημαντική προσθήκη από το μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας τον Αλέξανδρο Παπανδρεόπουλο.

Την περασμένη χρονιά ο 22χρονος φόργουορντ (2001, 2.03) έπαιξε στη Γ’ Εθνική με τον ΓΑΣ Κομοτηνή, την ομάδα του από το 2019 έως το 2023.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην πόλη μου» τόνισε ο Παπανδρεόπουλος μετά την υπογραφή του: «Μετά από 4 χρόνια στην Κομοτηνή ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και θα γυρίσω στην Πάτρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί θα παίξω μπάσκετ σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα, με εξαιρετικό προπονητή και πολύ καλούς συμπαίκτες. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο παρκέ».

Στο μεταξύ, ο Αίολος ανακοίνωσε και μία αποχώρηση. Ο λόγος για τον Βασίλη Γιαννικόπουλο, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά στην Αγυιά.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την απόκτηση του φόργουορντ Αλέξανδρου Παπανδρεόπουλου και τον καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδας. Ο 22χρονος παίκτης επιστρέφει στην Πάτρα μετά από μια 4ετία στην Κομοτηνή, εκεί όπου σπούδαζε στα ΤΕΦΑΑ κι έπαιζε παράλληλα μπάσκετ στον τοπικό ΓΑΣ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Ο Παπανδρεόπουλος έχει ύψος 2.03μ. και πριν τις σπουδές του στη Θράκη, έπαιξε μπάσκετ στα Αραχωβίτικα/Ακταίο και σε Απόλλωνα-Απολλωνιάδα. Να σημειωθεί επίσης ότι είναι και διεθνής με την Εθνική μας ομάδα U20».

«Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει ότι ο Βασίλης Γιαννικόπουλος δεν θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα. Επειτα από μια άκρως επιτυχημένη τετραετή θητεία, η συνεργασία με τον έμπειρο φόργουορντ δεν θα συνεχιστεί τη νέα χρονιά. Ευχόμαστε στον Βασίλη Γιαννικόπουλο, ο οποίος προσέφερε τεράστιες υπηρεσίες στην ομάδα μας, καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να ξέρει ότι η πόρτα του Αίολου Αγυιάς θα είναι πάντοτε ανοικτή για εκείνον. Τον ευχαριστούμε για όλα!».