Αγανακτισμένοι στον ΟΦΗ με τη Ν.Κηφισιά

Απαράδεκτη χαρακτηρίζουν στον ΟΦΗ τη συμπεριφορά της Νέας Κηφισιάς καθώς υποχρεώνει την κρητική ομάδα  να πάει στην Αθήνα με τριπλάσια έξοδα! Ωστόσο, η κρητική ομάδα κάνει σκέψεις να χρησιμοποιήσει έφηβους στο παιχνίδι της Κυριακής που είναι πιθανό να γίνει!

Πιο συγκεκριμένα, λόγω  της παράτασης που πήρε η απεργίας της Π.Ν.Ο., ο ΟΦΗ ήθελε αναβολή του αγώνα. Η ΕΟΚ δεν είχε πρόβλημα να μεταθέσει το παιχνίδι, αλλά Κηφισιά αρνήθηκε υποχρεώνοντας τον κρητικό σύλλογο  να ταξιδέψει με αεροπλάνο, κάτι που θα τριπλασιάσει τα έξοδα μεταφοράς της ομάδας από την Κρήτη στην Αθήνα.

Όπως γίνεται κατανοητό, στον ΟΦΗ έγιναν έξαλλοι από την στάση της Κηφισιάς μιας και η διαφορά δυναμικότητας οπότε δεν υπήρχε ο λόγος να προχωρήσουν σε αυτό το… unfair προς τον σύλλογο.

Και επειδή η ομάδα δεν γίνεται να μην κατέβει, αφού σε αυτήν την περίπτωση θα μηδενιστεί σκέψεις υπάρχουν να κατεβάσουν ομάδα με 5 έφηβους και κατ’ αυτόν τον τρόπο θα δείξουν σε όλη την «μπασκετική» Ελλάδα ότι το ήθος και η αξιοπρέπεια δεν εξαρτάται από τα ευρώ του κάθε… νεόπλουτου παράγοντα.

Πηγή: gentikoule.gr