Αγγέλης: «Μας έφυγε ένα τεράστιο βάρος»

Η μεταβατική περίοδος αρχίζει σήμερα για τον Αίαντα, ο οποίος θα μπει πάλι στο ΔΑΚ Ευόσμου για πρώτη φορά μετά το τέλος του πρωταθλήματος, με τις προπονήσεις να διεξάγονται μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Η επίτευξη του στόχου της παραμονής γέμισε με ικανοποίηση τους “ερυθρόλευκους”, αν και το πρώτο συναίσθημα ήταν η “ανακούφιση”…

«Με την εξασφάλιση της παραμονής μας έφυγε ένα τεράστιο βάρος. Το τελευταίο διάστημα μας είχε καταβάλει το άγχος αλλά στα δύο τελευταία κρίσιμα παιχνίδια δείξαμε χαρακτήρα. Πετύχαμε το απόλυτο και φέραμε εις πέρας το στόχο μας. Κάτι που μας ικανοποιεί αφάνταστα αν αναλογιστούμε τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε όλη τη σεζόν» δήλωσε στο northbasket ο Βασίλης Αγγέλης.

«Η πιο κρίσιμη νίκη μας ήταν αυτή απέναντι στη ΜΕΝΤ τη προτελευταία αγωνιστική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα μας δεν άξιζε να παλεύει για τη παραμονή της μέχρι το τέλος. Μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πολλά περισσότερα πράγματα» επισήμανε ο έμπειρος τεχνικός του Αίαντα, που αναμένεται να παραμείνει και για την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Αίαντα.

Πηγή: northbasket.gr